Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ψάρεψε ένα από τα μεγαλύτερα χρυσόψαρα του κόσμου-Πάνω από 30 Kg

Offsite Team -
22.11.2022 - 09:27

Ψάρεψε ένα από τα μεγαλύτερα χρυσόψαρα του κόσμου-Πάνω από 30 Kg

Ο ψαράς πόζαρε με το τεράστιο χρυσόψαρο για μια φωτογραφία και στη συνέχεια το άφησε πίσω στη λίμνη

Τα χρυσόψαρα έχουν συνήθως το κατάλληλο μέγεθος για να ζήσουν σε μια γυάλα, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο για το σύνολο της ζωής τους.

Ωστόσο, ο ψαράς, Άντι Χάκετ κατάφερε να πιάσει ένα από τα μεγαλύτερα χρυσόψαρα του κόσμου, με βάρος άνω των 30 κιλών. Το ψάρι βρέθηκε στη λίμνη Bluewater Lake της Γαλλίας.

Πρόκειται για ένα υβριδικό είδος κυπρίνου και κόι και πιστεύεται ότι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο του είδους του που έχει αλιευθεί ποτέ. Χρειάστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, 25 ολόκληρα λεπτά για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η ψαριά. 

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψάρια που έχω δει ποτέ [...] Ήξερα ότι ήταν μεγάλο ψάρι όταν πήρε το δόλωμά μου και πήγε από τη μια πλευρά στην άλλη μαζί του. Στη συνέχεια βγήκε στην επιφάνεια 30 ή 40 μέτρα μακριά και είδα ότι ήταν πορτοκαλί. Ήταν υπέροχο που το έπιασα, αλλά ήταν και καθαρή τύχη», είπε χαρακτηριστικά. 

Ο ψαράς πόζαρε με το τεράστιο χρυσόψαρο για μια φωτογραφία και στη συνέχεια το άφησε πίσω στη λίμνη

Ο υπεύθυνος αλιείας της περιοχής, Τζέισον Κόουλερ δήλωσε πως «βάλαμε το χρυσόψαρο [στη λίμνη] πριν από περίπου 20 χρόνια ως κάτι διαφορετικό για να ψαρεύουν οι πελάτες. Από τότε έχει μεγαλώσει και μεγαλώνει, αλλά δεν βγαίνει συχνά. Είναι άπιαστο».

lifo.gr

Home