Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ρία Αντωνίου: Η φωτογραφία που είχε εξαφανιστεί από παντού

Offsite Team -
23.06.2022 - 18:55

Ρία Αντωνίου: Η φωτογραφία που είχε εξαφανιστεί από παντού

Η παρουσία της γίνεται αισθητή σε κάθε της εμφάνιση, τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ιταλία, αφού θέλεις δεν θέλεις σου τραβήξει το βλέμμα ακόμα και με το ζόρι! Έχει αυτό το κάτι η Ρία Αντωνίου που μαγνητίζει!

Η απουσία της επίσης γίνεται αισθητή και την έχουμε βιώσει όλοι όσοι την ακολουθούμε στα social media! Μπορεί να περάσουν εβδομάδες ακόμα και μήνες χωρίς να δώσει κανένα σημάδι σε δημοσίευση η Story και τότε μας λείπει!

Αισθητή επίσης γίνεται η απουσία της από την Ελλάδα όταν βρίσκεται στην Ιταλία και το ανάποδο! Ειδικά οι Ιταλοί φίλοι στα social media που την ακολουθούν έτσι και καταλάβουν ότι είναι εκτός Ιταλίας αρχίζουν τις ερωτήσεις για το πότε θα επιστρέψει πίσω!

Η Ρία Αντωνίου έχει καιρό να κάνει φωτογραφήσεις όπως αυτές που είχαμε συνηθίσει στην αρχή της καριέρας της οι οποίες φυσικά και την εκτόξευσαν στο χρηματιστήριο της μόδας και των ανδρικών μυαλών, φαντασιωσεων και περιοδικών!

Σε μία από τις σπάνιες φωτογραφίες η οποία σχεδόν είναι εξαφανισμένη η Ρία Αντωνίου είναι στο κρεβάτι με ανοιχτά τα πόδια και χωρίς να φοράει σουτιέν αλλά ρίχνει τα μαλλιά της ώστε να κρύβουν τα εντελώς απαραίτητα 

to10.gr

Μπέρδεψε τη νύφη με την κουνιάδα & αυτή άρχισε χαστούκια (Βίντεο)

Offsite Team -
28.06.2022 - 07:13

Μπέρδεψε τη νύφη με την κουνιάδα & αυτή άρχισε χαστούκια (Βίντεο)

Είπε να πιει λίγο παραπάνω για να γιορτάσει το ευτυχές γεγονός, αλλά είδε… αστεράκια από το βαρύ χέρι της κουνιάδας

Σίγουρα όταν θα δει το βίντεο από την τελετή του «αρραβώνα» του θα μετανιώσει που είπε να πιει λίγο παραπάνω για να γιορτάσει τη μέρα. Ίσως μάλιστα να έχει και αρκετούς πονοκεφάλους καθότι το χέρι της κουνιάδας φάνηκε να είναι λίγο βαρύ. Δεν το πήρε καθόλου καλά… Όχι που ήταν μεθυσμένος, αλλά που την μπέρδεψε με την αδερφή της, που ήταν η πραγματική νύφη.

Εξηγούμαστε: Πριν μια εβδομάδα στο Μπιχάρ, στην ανατολική Ινδία, έλαβε χώρα η παραδοσιακή τελετή varmala. Είναι η εκδήλωση που κάνουν στην οποία το ζευγάρι συναντιέται για πρώτη φορά. Κατά το έθιμο, ο άντρας περνάει στη γυναίκα ένα κολιέ από γιρλάντες και το αντίθετο.

Ο γαμπρός όμως, όπως θα δείτε στο βίντεο είναι… τύφλα στο μεθύσι. Είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά και δεν μπορεί να σταθεί καν στα πόδια του. Ένας φίλος του, έχει επωμιστεί τον ρόλο του… στηρίγματος. Κυριολεκτικά, καθώς είναι αυτός που τον κρατάει να μην πέσει κάτω.

Η μέλλουσα σύζυγος του άνδρα τοποθετεί ένα κολιέ γιρλάντας στον λαιμό του και μετά είναι η σειρά του. Μόνο που ο γαμπρός, μπερδεύει τις γυναίκες και περνάει το κολιέ με τα λουλούδια στην κουνιάδα και όχι στη νύφη.

Η κουνιάδα δεν το πήρε καθόλου καλά, άρχισε να ουρλιάζει στον γαμπρό και στη συνέχεια τον χαστούκισε, ενώ μην καταφέρνοντας να συγκρατήσει την οργή της συνέχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι. Ο γαμπρός έπρεπε ο ίδιος να βγάλει από τον λαιμό της το κολιέ με την γιρλάντα καθώς θα έπρεπε να παντρευτεί αυτήν.

Η νύφη σε όλο αυτό είναι αποσβολωμένη και μάλλον μετανιωμένη.

Home