Σκύλος φυλάει εδώ & τρία χρόνια τον τάφο ενός παιδιού που πέθανε

Σκύλος φυλάει εδώ & τρία χρόνια τον τάφο ενός παιδιού που πέθανε

Με ήλιο και βροχή, η Mino στέκεται τα τελευταία τρία χρόνια άγρυπνος φρουρός στον τάφο ενός αγοριού 2 ετών, που πνίγηκε

Η Mino, ένας θηλυκός σκύλος 4 ετών, έχει περάσει τα τελευταία τρία φυλάγοντας τον τάφο του ιδιοκτήτη της, ενός 2χρονου αγοριού που πνίγηκε κοντά στο σπίτι του, στο Βιετνάμ.    

Ο σκύλος και το αγόρι ήταν αχώριστοι εκείνον τον ένα χρόνο που έζησαν μαζί.    

Το κατάμαυρο τρίχωμα της Mino έχει γίνει σκούρο καφέ στο κάτω μέρος της ράχης της, κάτι που η οικογένεια αποδίδει στις ατελείωτες ώρες που περνά στον ήλιο αλλά και τη βροχή, ξαπλωμένη επάνω στον τάφο του μικρού αγοριού, στην επαρχία Λονγκ Αν.    

Η Nguyen Thi Ut, γιαγιά του παιδιού, είπε στο Ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (EFE) πως τρεις ημέρες μετά την ταφή, που έγινε στο πίσω μέρος του σπιτιού, ο σκύλος κάθισε πάνω στον τάφο και κανείς δεν μπορούσε να τον πάρει από εκεί.   

«Προσπάθησα να την σταματήσω από το να πηγαίνει επειδή δεν μου φαινόταν σωστό αλλά πάντα κατέληγε να επιστρέφει εκεί. Τελικά αποφάσισα να την αφήσω», είπε η 57χρονη. 

1

Η Mino ήρθε στην οικογένεια όταν ήταν ακόμη κουτάβι και ο μικρός Khet μόλις ενός έτους. Οι δυο τους έγιναν αμέσως φίλοι, θυμάται η ίδια. Περνούσαν μαζί όλη την ημέρα παίζοντας ενώ οι γονείς εργάζονταν και οι παππούδες φρόντιζαν το σπίτι.    

Η ξεχωριστή σχέση ανάμεσά τους διαλύθηκε από τον τραγικό θάνατο του Khet σε ηλικία 2 ετών.    

Μια μέρα, ενώ η μητέρα του μαγείρευε, ο Khet περιπλανιόταν εκτός σπιτιού, πέρασε τον χωματόδρομο που χωρίζει το σπίτι από το κοντινό κανάλι και έπεσε μέσα στο νερό χωρίς κάποιος να προλάβει να τον σώσει.  

Πηγή: www.lifo.gr

Tags
Home