Στριπτίζ drive through λόγω κορωνοϊού (Βίντεο)

Στριπτίζ drive through λόγω κορωνοϊού (Βίντεο)

Ο κορονοϊός φαίνεται πως δεν εμπόδισε αυτό το στριπ κλαμπ στο Λας Βέγκας να προσφέρει θέαμα στους πελάτες του

Παρόλο που πολλές επιχειρήσεις στο Λας Βέγκας είναι κλειστές σήμερα, όταν ο κυβερνήτης της Νεβάδα ζήτησε από μη απαραίτητες επιχειρήσεις να κλείσουν τις πόρτες τους, αυτό δεν φαίνεται να περιλαμβάνει τις λέσχες strip της πόλης.

Το Little Darlings, δεν είναι μόνο ανοιχτό, αλλά σχεδιάζει επίσης να προσφέρει πρόγραμμα με ταινίες και γυμνή πάλη για..αντισηπτικό χεριών. Ξεκινώντας από αυτό το Σαββατοκύριακο, οι επισκέπτες θα μπορούν να οδηγούν μέχρι την μπροστινή πόρτα, να πληρώνουν $ 100 και να απολαμβάνουν 10λεπτο πρόγραμμα από την άνεση και την ασφάλεια των οχημάτων τους, το οποίο επίσης περιλαμβάνει και γυμνή πάλη που θα ξεκινήσει από το Σάββατο.

Για εκείνους τους πελάτες που θέλουν να πάνε μέσα, ο Διευθυντής Επιχειρήσεων Ryan Carlson λέει ότι το Little Darlings είναι "ένα από τα ασφαλέστερα και καθαρότερα μέρη στο Λας Βέγκας!" Ο Carlson λέει ότι οι πρακτικές καθαριότητας του κλαμπ περιλαμβάνουν ωριαία πλύση στα χέρια, περισσότερα από 25 αντισηπτικά χειρός σε όλο το club και κοινωνική αποστασιοποίηση τόσο στους καθιστικούς όσο και στους ιδιωτικούς χορούς.

flash.gr

Home