Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Survivor Spoiler: Σκάει και νέα οικειοθελής αποχώρηση...

Offsite Team -
14.01.2022 - 20:44

Survivor Spoiler: Σκάει και νέα οικειοθελής αποχώρηση...

Ανατροπές και αλλαγές... Θέμα ημερών η επίσημη ανακοίνωση νέας οικειοθελούς αποχώρησης

Δεν λέει τυχαία συνεχώς ο Γιώργος Λιανός ότι το φετινό Survivor είναι το πιο δύσκολο όλων των εποχών.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Οι συνθήκες που βιώνουν οι παίκτες τις τρεις πρώτες εβδομάδες της παρουσίας τους στον Αγιο Δομίνικο είναι τέτοιες που αρκετοί έχουν φτάσει ήδη στα όριά τους.

Κι ας μη το δείχνουν ακόμα τόσο έντονα...

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως αυτό που βλέπουμε κάθε βράδυ στις οθόνες μας είναι το μονταρισμένο επεισόδιο, οπότε καταλαβαίνετε ότι πολλά από όσα συμβαίνουν στον Αγιο Δομίνικο, χρόνια τώρα καθώς αυτός είναι ο κανόνας, δεν τα βλέπουμε και δεν τα μαθαίνουμε ποτέ...

Survivor Spoiler - Ποιος αποχωρεί;

Είναι, λοιπόν, αντικειμενικά το φετινό Survivor το πιο δύσκολο όλων των εποχών.

Η οικειοθελής αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου δείχνει το μέγεθος του προβλήματος προσαρμογής που αντιμετωπίζουν οι παίκτες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθεί ακόμα μια -εκτός προγράμματος- αποχώρηση.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Θα είναι οικειοθελής, αφού δεν πρόκειται για αποχώρηση με τη διαδικασία της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, αλλά οφείλεται σε ιατρικούς λόγους.

Αλλωστε, δεν μπορεί φέτος να υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση, παρά μόνο για ιατρικούς λόγους, αφού οι ρήτρες είναι τεράστιες.

Η παίκτρια που θα δούμε σε κάποιο από τα επεισόδια της νέας εβδομάδας να αποχωρεί, είναι η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη. Η Κρυσταλλία βρίσκεται ήδη 9 ημέρες εκτός παιχνιδιού και στις 15 Ιανουαρίου συμπληρώνει το 10ήμερο που απαιτείται για να τεθεί νοκ άουτ, με εισήγηση των γιατρών.

Τα αίτια, βέβαια, που την έχουν οδηγήσει στο νοσοκομείο δεν τα γνωρίζει κανένας στην Ελλάδα, πέρα από τους δικούς της ανθρώπους που αποκλείεται να μην έχουν ενημερωθεί από την παραγωγή. Δεν πρόκειται, πάντως, για κάτι ανησυχητικό, πλην όμως κρίνεται απαραίτητη η έξοδός της από το Survivor με τη σύμφωνη γνώμη του ιατρικού τιμ, φυσικά της παραγωγής και της ίδιας της παίκτριας.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι το πότε θα ανακοινωθεί η αποχώρηση και με ποιο τρόπο, αν δηλαδή θα φτάσουμε την επόμενη Τετάρτη, ή θα ανακοινωθεί σε κάποιο από τα δύο Συμβούλια του Νησιού, Κυριακή ή Δευτέρα.

Φυσικά, έχει ήδη δρομολογηθεί από την παραγωγή η κάλυψη του κενού, τόσο του Γιάννη Χατζηγεωργίου από τον Αρη Σοϊλέδη, όσο και της Κρυσταλλίας Κουτσιμάνη πιθανότατα από τον Γιώργο Καβακάκη, ο οποίος φέρεται να πετάει εσπευσμένα για Αγιο Δομίνικο και η παραγωγή σκέφτεται να τον στείλει στους Μαχητές, παρότι είναι σύντροφος της Πελαγίας Καζολέα.

dokari.gr

Home