Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ταξιδιώτης του Χρόνου: Έρχεται ο χειρότερος τυφώνας της ιστορίας

Offsite Team -
12.08.2022 - 16:30

Ταξιδιώτης του Χρόνου: Έρχεται ο χειρότερος τυφώνας της ιστορίας

Έρχεται από το έτος 2090 και προειδοποιεί για τον χειρότερο τυφώνα της ιστορίας τις επόμενες μέρες

Οι ταξιδιώτες του χρόνου κάνουν ολοένα και πιο έντονη την παρουσία τους στο διαδίκτυο με τους περισσότερους να προμηνύουν καταστροφικά γεγονότα που αναμένεται να συμβούν στο μέλλον.

Αυτή τη φορά εμφανίστηκε ένας ταξιδιώτης με το όνομα Kim Windell Nocos, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έρχεται από το έτος 2090 και προειδοποιεί την ανθρωπότητα για μια επικείμενη καταστροφή.

Σύμφωνα με τον Kim, οι κάτοικοι της Νότιας Καρολίνας στις ΗΠΑ θα πρέπει να προετοιμαστούν για «τον χειρότερο τυφώνα στην ιστορία», ο οποίος ισχυρίζεται ότι θα χτυπήσει την πολιτεία μέσα στον μήνα και συγκεκριμένα στις 14 Αυγούστου.

Σε μια ανάρτησή του στο Facebook, ο ταξιδιώτης του χρόνου λέει ότι η καταιγίδα θα χτυπήσει στις 14 Αυγούστου και θα προκαλέσει όλεθρο στην περιοχή. Η ανάρτηση, η οποία κοινοποιήθηκε στην ομάδα Time Travel, λέει: «Στις 14 Αυγούστου 2022, ο χειρότερος τυφώνας στην ιστορία θα πλήξει τη Νότια Καρολίνα, αυτός θα ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Έξι τυφώνες με ταχύτητες ανέμου άνω των 250 μιλίων/ώρα θα προκαλέσουν ζημιές δισεκατομμυρίων και πολλοί άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους. Παραμείνετε ασφαλείς».

Ταξιδιώτης του Χρόνου

Λίγες μέρες πριν την ημερομηνία που δίνει ο ταξιδιώτης και η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει αρκετή προσοχή. «Επιτέλους, κάποιος που ισχυρίζεται ότι είναι ταξιδιώτης στο χρόνο και κάνει μια πρόβλεψη. Εάν έχει δίκιο, μπορεί να αλλάξω λίγο τον σκεπτικισμό μου σχετικά με τους ταξιδιώτες στο χρόνο. Αν αυτό που λέει συμβεί πραγματικά, θα λυπηθώ πολύ για όλους. Ακούγεται τραυματικό. Από την άλλη... αν έχει δίκιο, θα πιστέψω στους ταξιδιώτες», ανέφερε ένας χρήστης κάτω από την ανάρτηση.

Παρά την απαισιοδοξία του Kim, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Μετεωρολογικό Οργανισμό, το Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας πρόκειται να απολαύσει ζεστό καιρό τις επόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένης της προαναφερθείσας 14ης Αυγούστου.

Home