Τον δικό της αγώνα δίνει τις τελευταίες μέρες η Κατερίνα Στανίση

Τον δικό της αγώνα δίνει τις τελευταίες μέρες η Κατερίνα Στανίση

"Δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό να την αφήσω μόνη της, νιώθω ότι ο Θεός μού δίνει δύναμη και μπορώ να στέκομαι στο πλευρό της"

Στιγμή δεν φεύγει από το προσκεφάλι της μητέρας της η Κατερίνα Στανίση, τώρα ειδικά που την έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Η 84χρονη μητέρα της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και η ίδια έχει μετακομίσει από το σπίτι της για να βρίσκεται κοντά της. 

KaterinaStanisi

"Εδώ και αρκετό καιρό έχω μετακομίσει από το σπίτι μου στη Γλυφάδα στο σπίτι της μητέρας μου, στον Κολωνό, για να βρίσκομαι δίπλα της. Βλέπετε, έπεσε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι της και από τότε ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα. Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και δε μπορεί να αυτοεξυπηρετείται. Περπατάει υποβασταζόμενη και εγώ τη βοηθάω να εξυπηρετεί τις βασικές της ανάγκες. Έχουμε πάρει γυναίκα να τη βοηθάει, αλλά θέλω να είμαι δίπλα της. Αλλιώς είναι να έχεις τον δικό σου άνθρωπο κοντά σου" είπε σε δηλώσεις της η λαική τραγουδίστριαπου δεν αφήνει λεπτό την αγαπημένη της μαμά. 

>>> Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από showbiz στο mylife <<<

KaterinaStanisi

"Νιώθω ότι ο Θεός μού δίνει δύναμη και μπορώ να στέκομαι στο πλευρό της, χωρίς να υπολογίζω την κούραση. Η ζωή μου έχει αλλάξει καθώς κοιμάμαι μόλις δύο ώρες. Επιστρέφω τα ξημερώματα από τα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάω και ξυπνάω πάλι νωρίς για να βοηθήσω τη μητέρα μου. Αυτό που εύχομαι είναι ο Θεός να μας δίνει υπομονή και δύναμη" ανέφερε σε ελληνικό έντυπο, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Στανίση.

mylife.com.cy

Home