Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Του επιτέθηκε κροκόδειλος & εκείνος τον κατατρόπωσε με ένα τηγάνι

Offsite Team -
22.06.2022 - 15:05

Του επιτέθηκε κροκόδειλος & εκείνος τον κατατρόπωσε με ένα τηγάνι

Δείτε το βίντεο

Ο Kai Hansen μόλις είδε τον κροκόδειλο να πλησιάζει, άρπαξε ένα τηγάνι και του επιτέθηκε.

Όταν έχεις μία παμπ δίπλα σε ένα ποτάμι στην Αυστραλία, γνωρίζεις πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με ένα κροκόδειλο.

Αυτό το γνωρίζει καλά ο Kai Hansen που είναι ιδιοκτήτης της «Goat Island» στα βόρεια της χώρας.

Μόνο που αυτή την φορά, η αντίδρασή του καταγράφηκε σε video.

Όπως μπορείτε να δείτε ο κροκόδειλος έχει ξεπροβάλει από το ποτάμι και τους θάμνους που έχει στην όχθη, κατευθυνόμενος προς τον «Kin Hai» όπως είναι το παρατσούκλι του.

Εκείνος έχοντας ένα τηγάνι στο χέρι αρχίζει να τον χτυπάει στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον αναγκάσει σε οπισθοχώρηση.

Το video διάρκειας 9 δευτερολέπτων έχει γίνει viral και έχει ξεπεράσει τις 600.000 προβολές και τα 2,500 σχόλια.

 

Μπέρδεψε τη νύφη με την κουνιάδα & αυτή άρχισε χαστούκια (Βίντεο)

Offsite Team -
28.06.2022 - 07:13

Μπέρδεψε τη νύφη με την κουνιάδα & αυτή άρχισε χαστούκια (Βίντεο)

Είπε να πιει λίγο παραπάνω για να γιορτάσει το ευτυχές γεγονός, αλλά είδε… αστεράκια από το βαρύ χέρι της κουνιάδας

Σίγουρα όταν θα δει το βίντεο από την τελετή του «αρραβώνα» του θα μετανιώσει που είπε να πιει λίγο παραπάνω για να γιορτάσει τη μέρα. Ίσως μάλιστα να έχει και αρκετούς πονοκεφάλους καθότι το χέρι της κουνιάδας φάνηκε να είναι λίγο βαρύ. Δεν το πήρε καθόλου καλά… Όχι που ήταν μεθυσμένος, αλλά που την μπέρδεψε με την αδερφή της, που ήταν η πραγματική νύφη.

Εξηγούμαστε: Πριν μια εβδομάδα στο Μπιχάρ, στην ανατολική Ινδία, έλαβε χώρα η παραδοσιακή τελετή varmala. Είναι η εκδήλωση που κάνουν στην οποία το ζευγάρι συναντιέται για πρώτη φορά. Κατά το έθιμο, ο άντρας περνάει στη γυναίκα ένα κολιέ από γιρλάντες και το αντίθετο.

Ο γαμπρός όμως, όπως θα δείτε στο βίντεο είναι… τύφλα στο μεθύσι. Είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά και δεν μπορεί να σταθεί καν στα πόδια του. Ένας φίλος του, έχει επωμιστεί τον ρόλο του… στηρίγματος. Κυριολεκτικά, καθώς είναι αυτός που τον κρατάει να μην πέσει κάτω.

Η μέλλουσα σύζυγος του άνδρα τοποθετεί ένα κολιέ γιρλάντας στον λαιμό του και μετά είναι η σειρά του. Μόνο που ο γαμπρός, μπερδεύει τις γυναίκες και περνάει το κολιέ με τα λουλούδια στην κουνιάδα και όχι στη νύφη.

Η κουνιάδα δεν το πήρε καθόλου καλά, άρχισε να ουρλιάζει στον γαμπρό και στη συνέχεια τον χαστούκισε, ενώ μην καταφέρνοντας να συγκρατήσει την οργή της συνέχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι. Ο γαμπρός έπρεπε ο ίδιος να βγάλει από τον λαιμό της το κολιέ με την γιρλάντα καθώς θα έπρεπε να παντρευτεί αυτήν.

Η νύφη σε όλο αυτό είναι αποσβολωμένη και μάλλον μετανιωμένη.

Home