Λεμεσιανός εκζητούμενος στην Ελλάδα για υποθέσεις ναρκωτικών

Συλλήψεις για ναρκωτικά
7 σοβαρά αδικήματα

Στη σύλληψη 63χρονου από τη Λεμεσό προχώρησε η Αστυνομία μετά την πληροφορία ότι μετέβη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας για να ταξιδέψει σε άλλη χώρα.

Ο 63χρονος καταζητείτο από τις ελληνικές Αρχές για πολύ σοβαρά εγκλήματα όπως διακίνηση και αγορά ναρκωτικών, αλλά και εισαγωγή ναρκωτικών. 

Κατά το διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι εναντίον του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, για τα αδικήματα της 1. Συγκρότησης/ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, 2. Διακίνησης ναρκωτικών, 3. Αγοράς ναρκωτικών, 4. Κατοχής ναρκωτικών, 5. Διαμετακόμισης ναρκωτικών, 6.Εισαγωγής ναρκωτικών και 7. Μεταφοράς ναρκωτικών.

 

;

 

Ο 63χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο αποφάσισε όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 18/10/18 (ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας). Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Διαβάστε επίσης: Μέχρι και στο ψυγείο είχε ναρκωτικά 37χρονος στη Λεμεσό

Σημειώνεται ότι η υπόθεση αφορά έξι και πλέον τόνους επεξεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), οι οποίοι εντοπίστηκαν στα αμπάρια σκάφους, που είχε ξεκινήσει από τη Συρία με προορισμό τη Μάλτα και ακινητοποιήθηκε από την Ελληνική ακτοφυλακή, ενώ έπλεε νότια της Κρήτης.

 

 

10