Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Το τηλεοπτικό σποτ για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας

Offsite Team -
30.11.2022 - 10:32

Το τηλεοπτικό σποτ για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας

Το τηλεοπτικό σποτ για την έναρξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θάλασσας, Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας

Στην παραγωγή τηλεοπτικού σποτ με την ευκαιρία της έναρξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θάλασσας, Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας, προχώρησε το Τμήμα Αλιείας και Θαλάσσιων Ερευνών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση..

Το πρόγραμμα, σημειώνεται, το οποίο εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και βρίσκεται ήδη σε διαδικασία υλοποίησης, είναι συνολικού ύψους 54,7 εκατομμυρίων ευρώ. Η συνεισφορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανέρχεται στα 38,3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 16,4 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν από την Κυπριακή Δημοκρατία, ως εθνική συμμετοχή.

Στους βασικούς στόχους του προγράμματος περιλαμβάνονται η χρηματοδότηση έργων στον τομέα της Αλιείας με έμφαση στη στήριξη της μικρής παράκτιας αλιείας, η ενίσχυση του τομέα της υδατοκαλλιέργειας, η προστασία της θαλάσσιας βιοποικιλότητας, η προώθηση της γαλάζιας οικονομίας και η διατήρηση της καλής περιβαλλοντικής κατάστασης των θαλασσών μας.

 Δείτε το σποτ ΕΔΩ: 

 

Home