Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έως τον Σεπτέμβριο η προσωπικότητα ΕΕ για Κυπριακό

Offsite Team -
31.05.2023

Έως τον Σεπτέμβριο η προσωπικότητα ΕΕ για Κυπριακό

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 28/5/2023)

Στόχος, έως τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2023, να διοριστεί η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ της ΕΕ για ΚΥΠΡΙΑΚΟ. 

Ο Σεπτέμβριος είναι μια καλή περίοδος αφού τότε θα διεξαχθεί και η ετήσια ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΟΗΕ και ένας ενδεχόμενος διορισμός από πλευράς ΕΕ ίσως ανακινήσει και το θέμα στον ΟΗΕ για διορισμό και από πλευράς του ώστε να ετοιμαστούν όλα για ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ. 

Ο ΝΙΚΟΣ απάντησε θετικά στην ερώτηση για ΜΕΡΚΕΛ αλλά τι να έλεγε άλλωστε; ΟΧΙ; 

Βεβαίως, με την ΜΕΡΚΕΛ προκύπτει ένα πρόβλημαΗ ΜΕΡΚΕΛ είχε άριστες σχέσεις με ΜΟΣΧΑ και ΠΟΥΤΙΝ και οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και ΒΡΕΤΑΝΟΙ ίσως να μην θέλουν να την εμπλέξουν σε σοβαρά ζητήματα κρίσεων με πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Τώρα θα σκεφτείτε: Μα μιλάμε για προσωπικότητα που θα επιλέξει η ΕΕ και όχι οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί αλλά η απάντηση στην απορία σας είναι πολύ απλή: Ο PEN HOLDER του Κυπριακού είναι η ΑΓΓΛΙΑ. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς το ΟΚ των Βρετανών και τώρα και των Αμερικανών. Η ΡΩΣΙΑ εξουδετερώθηκε. 

Οπόταν αν η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ είναι μεγάλου κύρους (τύπου Μέρκελ) θα χρειάζεται και το ΟΚ των Βρετανών και ΗΠΑ, αν η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ είναι «μεσαίου και χαμηλού κυβισμού» τότε θα επιλέξουν μόνοι τους οι Ευρωπαίοι, διότι ούτως ή άλλως κανένας δεν θα της δίνει σημασία. 

Home