«Απειλεί» ότι θα ζήσει 108 χρόνια ο Νίκαρος

«Απειλεί» ότι θα ζήσει 108 χρόνια ο Νίκαρος

ΠτΔ: Θεσμοθετείται η βράβευση αθλητών
Στέλνει μηνύματα σε πολιτικούς αντιπάλους με την ευκαιρία των γενεθλίων του

Ευχαριστίες προς το προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος δέχθηκε τις ευχές του προσωπικού για τα γενέθλια του στις 27 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποίαν βρισκόταν στο εξωτερικό.

Σε ένα πάρτυ έκπληξη που διοργάνωσε το προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντευχήθηκε σε όλους κάθε καλό και τους ευχαρίστησε για τη σκληρή δουλειά που επιτελούν.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, και ερωτηθείς για τη συγκέντρωση του προσωπικού με την ευκαιρία των γενεθλίων του, ο Πρόεδρος είπε αναφερόμενος στο προσωπικό «τους ευχαριστώ δημόσια, όπως και τις δεκάδες, εκατοντάδες φίλους που με την ευκαιρία των γενεθλίων μου, μου έχουν ευχηθεί να είμαι πολύχρονος».

Χαριτολογώντας ο Πρόεδρος ανέφερε ότι «κάποιοι, γνωρίζοντας την ηλικία που πέθανε ο παππούς μου, στα 108, μου ευχήθηκαν να πάω τόσο. Είναι τα γονίδια καλά. Είναι μια απειλή για τους πολιτικούς μου αντιπάλους αν δεν συμπεριφερθούν όπως τα πολιτικά θέσμια υπαγορεύουν ενδεχομένως να αναθεωρήσω την απόφαση μου και να πάω μέχρι τα 108».

Home