ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Η διαμαρτυρία Ρότσα και ο Αντι-Αριστερός Ττόμης 

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Η διαμαρτυρία Ρότσα και ο Αντι-Αριστερός Ττόμης 

Και ο ανταρτοπόλεμος Σιζόπουλου - Παπαδάκη 

Διαμαρτυρία διοργανώνει σήμερα το πρωί το Πατριωτικό κίνημα με επικεφαλή τον πρώην Βουλευτή του ΔΗΣΥ Χρίστο Ρότσα.  Η εκδήλωση εναντίον της λαθρομετανάστευσης που θα λάβει χώραν σήμερα, Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στο χώρο υποδοχής στην Κοκκινοτριμιθια.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η διαμαρτυρία είναι  η ανεξέλεγκτη μετανάστευση η οποία αλλάζει όπως αναφέρετε την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας μας με παράνομους μετανάστες που καμία σχέση δεν έχουν με τον τρόπο ζωής μας ή τον πολιτισμό μας .

ο Αντι Αριστερός Ττόμης 

Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Αρχιεπισκόπου ότι όσοι συμμετείχαν στον διαμαρτυρία εναντίων τους στην Αρχιεπισκοπή είναι κράχτες της αριστερας.

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι πολύ μικροί, για να σηκώσουν το αδύνατο ανάστημα τους, έναντι της εκκλησίας. Και εν πολλοίς λυπούμαι που το λέω, είναι κράχτες της αριστερά και να πάψουν να είναι κράχτες κάποιου κόμματος. Και οι αριστεροί ποιοι είναι; Εκείνοι που δεν έχουν καλές σχέσεις με την εκκλησία. Πέντε, δέκα πενήντα. Δεν είναι παραπάνω αυτοί που είναι άθεοι. Οι περισσότεροι αριστεροί, είναι καλοί άνθρωποι θρησκευόμενοι άνθρωποι, εκκλησιάζονται και σέβονται την Εκκλησία. Και δυστυχώς αυτοί οι πέντε, οι δέκα, οι πενήντα τους εκμεταλλεύονται και δεν το καταλαβαίνουν δυστυχώς».

Σημειώνεται ότι η δήλωση αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Ενω στο ΑΚΕΛ θεωρούν ότι ο Ττόμης έδειξε για ακόμη μια φορά τα ΑντιΑκελικά του αισθήματα.

Ο ανταρτοπόλεμος Σιζόπουλου - Παπαδάκη

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η κόντρα του Προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου και του Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη. Μάλιστα η κόντρα των δύο ανδρών έχει προηγούμενο με τον Μαρίνο Σιζόπουλο να εργάζεται στο παρασκήνιο για εκλογή ως Ευρωβουλευτή του Χρίστου Ιακώβου.

Με χθεσινή του ανακοίνωση ο Ευρωβουλευτής του κόμματος τόνισε ότι με αβάσιμες καταγγελίες, κάποιοι οδηγούν το Κόμμα στην εσωστρέφεια και στον αποπροσανατολισμό, από τα σημαντικά καθημερινά ζητήματα.

Οι δύο άντρες συνεχίζουν μέχρι και σήμερα τον ανταρτοπόλεμο, χωρίς να δίνουν σαφείς εξηγήσεις για τους λόγους για τους οποίους υφίσταται αυτή η κόντρα.

Home