ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Κύπριοι υποψήφιοι σπονσάρουν τον Ζούκερμπεργκ

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Κύπριοι υποψήφιοι σπονσάρουν τον Ζούκερμπεργκ

Το τρολάρισμα Βουλευτή σε πρώην συναγωνιστές του

Σε ρυθμούς Βουλευτικών έχει μπει για τα καλά η Κύπρος με τους υποψήφιους να ρίχνονται στην μάχη της Προεκλογικής. 

Υποψήφιοι ξεκίνησαν από νωρίς έχοντας ως προμετωπίδα της προεκλογικής τους πέραν από τις προσωπικές επαφές όσο βεβαία το επιτρέπουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό τα μέσα Κοινωνικής δικτύωσης. 

Μάλιστα αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ξεκινήσει από τώρα 9 μήνες πριν από τις Βουλευτικές να βάζουν χορηγούμενες διαφημίσεις στο Facebook για να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο είτε παραθέτοντας την άποψη τους για θέματα επικαιρότητας είτε δημιουργώντας συγκεκριμένα βίντεο για προώθηση της υποψηφιότητας τους.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει τους επόμενους μήνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πόσα χρήματα θα δαπανηθούν από υποψηφίους. Ο Σκιώδης βλέπει πάντως ότι οι επόμενοι μήνες είναι ικανοί για ένα γερό σπονσάρισμα στον Ζούκερμπεργκ.

1

Τους τρόλαρε με τρακτέρ

Φωτογραφία πάνω σε τρακτέρ ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Λάρνακας, Χρίστος Ορφανίδης. 

Μάλιστα ο Βουλευτής Λάρνακας θέλησε να τρολάρει και τους πρώην συναγωνιστές του γράφοντας: «Το τανκς των τρακτέρ,άμα λάχει σέρνει και πλατφόρμα».

Η ανάρτηση του Βουλευτή ήρθε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των 5 αποχωρήσαντων από το ΔΗΚΟ, οι οποίοι ανακοίνωσαν την προσχώρηση στην πολιτική πλατφόρμα ακόμα 40 ατόμων, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να προχωρήσουν και με ανακοινώσεις για τις θέσεις τους, τους στόχους τους και τους σχεδιασμούς τους. 

Home