ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Ο σκάουτερ Καρογιάν και η κόλλα του Αντρέα

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Ο σκάουτερ Καρογιάν και η κόλλα του Αντρέα

Άλλοι τρέχουν για Βουλευτικές άλλοι για Δημαρχιακές

Σε ρόλο σκάουτερ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης, Μάριος Καρογιάν. Συγκεκριμένα βολιδοσκοπεί προθέσεις στελεχών άλλων κομμάτων για ένταξη τους στο ψηφοδελτιο της ΔΗΠΑ στις προσεχείς Βουλευτικές.

Μάλιστα όπως πληροφορείται ο Σκιώδης ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής δεν δίστασε να  προσεγγίσει και στελέχη του ΔΗΚΟ που ανήκουν στο στρατόπεδο Νικόλα Παπαδόπουλου παίρνοντας αρνητικές απαντήσεις. 

Ωστόσο όπως πληροφορείται η στήλη περιμένει ακόμα απαντήσεις από κάποια στελέχη που βρίσκονται σε σκέψεις για το πολιτικό τους μέλλον. 

Η κόλλα του Αντρέα 

Δεν αποχωρίζεται την κόλλα στις δηλώσεις του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Ανδρέας Κωνσταντίνου. Ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ επιλέγει στις ομιλίες του να διαβάζει μέσα από κόλλα παρά με προφορικό λόγο. 

Δεν αποκλείεται η τακτική αυτή του Αντρέα να είναι μέρος της ομάδας επικοινωνίας της υποψηφιότητας του, με στόχο να μεταφερθούν σωστά όλα τα μηνύματα που θέλουν να σταλούν προς τους Δημότες της Αγλαντζιάς.  

Κατά βούληση οι μικροί 

Την απόφαση να δώσουν το ελεύθερο σε μέλη και στελέχη τους να ψηφίσουν όποιος θέλουν για την Δημαρχία Αγλαντζιάς πήραν τις προηγούμενες μέρες Αλληλεγγύη, Συμμαχία Πολιτών και ΔΗΠΑ.

Τα τρία κόμματα προτίμησαν να συνεχίσουν εντατικά τις διαδικασίες για τις Βουλευτικές παρά να μπουν σε μια διαδικασία στήριξης κάποιου από τους υποψήφιους είτε ακόμα και να ρίξουν στην μάχη κάποιο δικό τους στέλεχος για την Δημαρχία.

Home