ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Οι εκπαιδευτικοί ανοίγουν τον χορό προεκλογικής

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Οι εκπαιδευτικοί ανοίγουν τον χορό προεκλογικής

Ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις μεταγραφών και έπεται συνέχεια.........

Στην μάχη των εκλογών ρίχνονται την ερχόμενη Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου ΟΕΛΜΕΚ και ΠΟΕΔ καθώς καθηγητές και δασκάλοι καλούνται να εκλέξουν ηγεσία για την ερχόμενη 3ετία.

Οι εκλογές αυτές θα έχουν άρωμα Βουλευτικών καθώς τα κόμματα μέσω των παρατάξεων τους θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους ενόψει και των Βουλευτικών στις τάξεις των εκπαιδευτικών.

Μάλιστα όπως πληροφορείται ο Σκιώδης αρκετοί είναι οι εκπαιδευτικοί που θα βρεθούν στα ψηφοδέλτια κομμάτων στις Βουλευτικές του 2021.

Υποψήφιος με παράταξη ΑΚΕΛ ο Γαβριήλ

Υποψήφιος στις εκλογές των εκπαιδευτικών με την οργάνωση του ΑΚΕΛ, Προοδευτική είναι και ο Διευθυντής του Γυμνασίου Ακακίου για τον οποίο ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για τους πίνακες ζωγραφικής του.

Μάλιστα γνώστες του παρασκηνίου μόνο τυχαίο δεν χαρακτηρίζουν το γεγονός ότι το ΑΚΕΛ τον στήριξε από την πρώτη στιγμή ενώ μόλις χθες ζήτησε και την διακοπή της πειθαρχικής έρευνας. Στο όλο ζήτημα επανήλθε το υπουργείο τονίζοντας σε κάθε κατεύθυνση ότι η έρευνα θα πάει μέχρι τέλους.

Μετεγγραφές και έπεται συνέχεια 

Σε διπλή μεταγραφή προχώρησε τις τελευταίες μέρες η Δημοκρατική Παράταξη του Μάριου Καρογιάν. Συγκεκριμένα η ΔΗΠΑ ανακοίνωσε την προσχώρηση στο κόμμα της Θέας Νικολάου η οποία στις τελευταίες Ευρωεκλογές ήταν υποψήφια με την ΕΔΕΚ. 

Παράλληλα ο  μέχρι πρότινος Αναπληρωτής της Συμμαχίας Ανδρέας Θεμιστοκλέους εντάχθηκε και θα πολιτεύεται πλέον μέσα από τις τάξεις του κόμματος του Μάριου Καρογιάν.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας οι δύο θα κατέλθουν και υποψήφιοι με το κόμμα στις προσεχείς Βουλευτικές, με την Θέα Νικολάου να κατέρχεται υποψήφια στην Λευκωσία και τον Αντρέα Θεμιστοκλέους στην Αμμόχωστο.

Ο Σκιώδης ο οποίος αναφέρθηκε στην μεταγραφή Θέας Νικολάου από τον περασμένο Μάη να πληροφορείται ότι έπεται συνέχεια στις μεταγραφές από την ΔΗΠΑ.

Home