ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Περιμένουν στην γωνιά για να αρπάξουν υποψήφιους

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Περιμένουν στην γωνιά για να αρπάξουν υποψήφιους

Η ποδοσφαιρική ομάδα που αλλάζει πολιτική ταυτότητα & τα βιογραφικά στο Προεδρικό για Γενικό Εισαγγελέα

Επιθετική τακτική ξεκίνησαν να ακολουθούν τα κόμματα τις τελευταίες μέρες τα κόμματα μετά και την λήξη του Lockdown με στόχο να πετύχουν την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων σε όλες τις επαρχίες με στόχο από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να ξεκινήσουν με φουλ τις μηχανές τις Προεκλογικής.

 

Ο στόχος που υπάρχει είναι ο βασικό κορμός των ψηφοδελτίων να είναι έτοιμος πριν τις διακοπές του καλοκαιριού, αφήνωντας κάποιες κενές θέσεις για τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής αλλά και για αριστίνδην υποψηφίους. 

 

Μάλιστα όπως πληροφορείται ο Σκιώδης δύο πολιτικά κόμματα αναμένουν στην γωνιά εξελίξεις σε κόμματα για να αρπάξουν στελέχη για συμπερίληψη τους στα ψηφοδέλτια των κομμάτων τους. 

 

Υπενθυμίζεται ότι η στήλη ενημέρωσε το προηγούμενο διάστημα για την μεταγραφή στελέχους από ένα κόμμα του κέντρου σε άλλο, όπως επίσης και την μεταγραφή υποψήφιας Ευρωβουλεύτριας σε κόμμα που διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο του στο νέο Κοινοβούλιο.  

Ο Σκιώδης θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας κρατά ενήμερους.

 

Έρχεται η ΕΔΕΚ FC ;

 

Έτοιμη να προχωρήσει σε αλλαγή σελίδας είναι η Αλκή Ορόκλινης, με εμπλοκή του επενδυτή με την Αλκή να γίνεται εταιρεία στα πρότυπα μεγάλων ομάδων.

 

Το όνομα του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από αυτή την καινούργια προσπάθεια της "Αθάνατης",είναι ο Γιώργο Κουττούκη, ο οποίος εδώ και καιρό είναι σε επαφές με τους ανθρώπους της Αλκής.

 

Ο Γιώργος Κουτούκης έχει αυτήν την στιγμή και ανάμειξη με την πολιτική καθώς είναι ο Οικονομικός Διευθυντής της ΕΔΕΚ και ένας  εκ των στενών συνεργατών του Μαρίνου Σιζόπουλου ο οποίος πλέον θα είναι και ποδοσφαιρικός παράγοντας έχοντας στόχο να ανεβάσει την ΑΛΚΗ στην πρώτη κατηγορία.  

Βροχή τα βιογραφικά στο Προεδρικό 

 

Με την περίοδο αφυπηρέτησης του Γενικού Εισαγγελέα να πλησιάζει πολλά είναι τα βιογραφικά που φτάνουν στο Προεδρικό τόσο για την θέση του Γενικού όσο και για αυτή του Βοηθού Εισαγγελέα. 

 

Σημειώνεται ότι ήδη ο Πρόεδρος έχει κάποιες σκέψεις στο μυαλό του και στο τέλος της ημέρας μπορεί να μην ρίξει καν μια ματιά στα βιογραφικά, αρχειοθετώντας τα για ένα μελλοντικό ανασχηματισμό σε περίπτωση που μέλη της Κυβέρνησης αποφασίσουν να είναι υποψήφιοι Βουλευτές και όχι απαραίτητα με τον ΔΗΣΥ.  

Μάλιστα ο Σκιώδης πληροφορείται ότι κάποιοι εντός Προεδρικού μελετούν προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις τους.

Home