ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Θόλωσαν τα νερά με τις συνεργασίες στην Αγ. Νάπα

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Θόλωσαν τα νερά με τις συνεργασίες στην Αγ. Νάπα

Πρωτόγνωρες συνεργασίες για εκλογή του διαδόχου Καρούσου 

Τα νερά θόλωσαν τα κόμματα για μελλοντικές συνεργασίες ενόψει Βουλευτικών και Προεδρικών καθώς στον εκλογική αναμέτρηση για Δήμαρχο Αγίας Νάπας σχηματίστηκαν συνεργασίες κομμάτων που δεν είδαμε στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα την Δημοτική Σύμβουλο του ΑΚΕΛ Αιμιλία Ξύδια στηρίζουν το ΑΚΕΛ, όπως επίσης και η Συμμαχία Πολιτών και η Αλληλεγγύη, ενώ την υποψηφιότητα Χρίστου Ζαννέτου τα κόμματα ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΔΗΠΑ και Πατριωτικό Κίνημα Αλληλεγγύη του Χρίστου Ρότσα. Σημειώνεται ότι κανένα δεν στηρίζουν το ΕΛΑΜ, η ΕΔΕΚ καθώς και οι Οικολόγοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη άτυπη συνεργασία ΑΚΕΛ με Συμμαχία και Αλληλεγγύη, όπως επίσης και η πρώτη συνεργασία Λιλλήκα - Θεοχάρους. Στην αντίπερα όχθη είναι η δεύτερη συνεργασία ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ για εκλογή Δημάρχου καθώς μετά την συνεργασία με ΑΚΕΛ για εκλογή Δημάρχου Αμμοχώστου τον περασμένο Αύγουστο, τώρα στηρίζουν μαζί και τον υποψήφιο του ΔΗΣΥ.Με τα πιο πάνω τα κόμματα θόλωσαν για τα καλά τα νερά για συνεργασίες σε Προεδρικές και Βουλευτικές.

Πονοκεφαλιάζει  ο Λιλλήκας;

Ανθυποψήφιος για τον Γιώργο Λιλλήκα βρέθηκε για πρώτη φορά στα 5 χρόνια της Συμμαχίας Πολιτών, καθώς το μέλος της Πολιτικής Συγκλήτου, Μάριος Πίρτας  έρχεται ουσιαστικά να αμφισβητήσει τον Γιώργο στο δικό του δημιούργημα.

Υπενθυμίζεται ότι στην περασμένη εκλογική αναμέτρηση του Κινήματος τον Γιώργο Λιλλήκα προσπάθησε να αμφισβητήσει και ο μέχρι σήμερα Αναπληρωτής Πρόεδρος, Παναγιώτης Σαββίδης, επιλέγωντας την υστάστη να διεκδικήσει θέση Αναπληρωτή.Πάντως όπως πληροφορείται η στήλη δεν φαίνεται να πονοκεφαλιάζει ο Γιώργος, καθώς θεωρεί ότι παραμένει στην Προεδρία του δικού του δημιουργήματος.

Κύριος ο Ανδρέας

Την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος κοινοποίησε αμέσως μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων στην Συμμαχία Πολιτών, ο Ανδρέας Αποστόλου.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Συμμαχίας θέλησε να βάλει τέλος στην φημολογία εξηγώντας άμεσα τους λόγους για τους οποίους δεν θα είναι υποψήφιος τονίζοντας ότι ο κύριος λόγο της απόφασης του να μην κατέχει  κομματικό αξίωμα τους επόμενους μήνες είναι το γεγονός ότι έχει αναλάβει να συντονίσει τις προσπάθειες μεταξύ του Διευθυντή του ΟΚΥΠΥ Λάρνακας-Αμμοχώστου και των συνδέσμων ασθενών για να υλοποιηθεί αυτό το έργο που θα ανακουφίσει χιλιάδες συμπολίτες μας και θα είναι και ένα μνημόσυνο για όσους έχουν φύγει.

Κύριος ο Ανδρέας, ο οποίος με αυτή του την πράξη αποδεικνύει ότι ακόμα υπάρχει ελπίδα στο χώρο της Πολιτικής.

Home