Η Αντιγόνη, ο Μαρίνος και τα άφθαρτα πρόσωπα της ΔΗΠΑ

Τρία από τα επικρατέστερα ονόματα της ΔΗΠΑ για τις Ευρωεκλογές

Στον αστερισμό των Ευρωεκλογών βρίσκονται αυτή την περίοδο όλα τα κόμματα, ψάχνοντας τους καλύτερους 5+1 για να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο τους. 

Πυρετός διαβουλεύσεων στην ΔΗΠΑ

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός της παράταξης δεν ήταν οι Ευρωεκλογές, ωστόσο μετά από έντονες πιέσεις από τα μέλη του κόμματος προς την ηγεσία και το Μάριο Κάρογιαν,όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, εν τέλη η ΔΗΠΑ θα είναι στις εκλογές του Μάη 2019.

Πληροφορίες εντός του κόμματος αναφέρουν ότι ήδη τρία πρόσωπα είναι σχεδόν έτοιμοι να ριχθούν στην μάχη.

Ο πρώτος είναι ο Μαρίνος Κλεάνθους, Εκπρόσωπος Τύπου και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής.

Ο κ. Κλεάνθους εξελέγη το 2011 Δημοτικός Σύμβουλος Αγλαντζίας με το ΔΗΚΟ, ενώ ήταν και υποψήφιος Βουλευτής το 2011 με το ΔΗΚΟ. 

Δεύτερος στην λίστα, είναι ο Γιάννος Λακκοτρύπης αδελφός του Υπουργού Ενέργειας Γιώργου Λακκοτρύπη. Διαγράφηκε από το ΔΗΚΟ, ενώ είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΔΗΠΑ. 

Τέλος άλλο ένα όνομα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες είναι αυτό του Βάκη Ιακώβου από την Λεμεσό, λογιστή στο επάγγελμα ενώ είναι και αυτός μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΔΗΠΑ.

Κεφαλαίο Αντιγόνη: 

Όλο και πιο έντονα ακούγεται το όνομα της πρώην Ευρωβουλευτή Αντιγόνης Παπαδοπούλου για να είναι υποψήφια στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Μάλιστα, μέλη του κόμματος «έριξαν» το όνομα της στο τραπέζι, με την ίδια να είναι ιδιαίτερα «ζεστή» στο να κατέλθει υποψήφια, ωστόσο αυτό είναι μετέωρο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στόχος είναι, το ψηφοδέλτιο θα αποτελείται από νέα και άφθαρτα πρόσωπα, τουλάχιστον αυτό διαμηνύει το κόμμα.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν μέσα Φεβρουαρίου. 

19