Ο Χάρης στους υποψήφιους διάδοχους Νίκαρου;

Ο Χάρης στους υποψήφιους διάδοχους Νίκαρου;

Ακίνητα Συνεργατισμού: Στο κράτος έναντι οφειλών σε τιμές αγοράς
Τι ανέφερε για το ενδεχόμενο αυτό ο τέως υπουργός Οικονομικών

Η Ολομέλεια της Βουλής με οριακές ψήφους, 38 υπέρ, 12 κατά και μία αποχή τροποποίησε το Σύνταγμα περιορίζοντας τις θητείες του Προέδρου και Αντιπροέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας σε δύο θητείες.

Η τροποποίηση του Συντάγματος για τις θητείες του Προέδρου έγινε όπως διαλάμβαναν οι διατάξεις του νομοσχεδίου, δηλαδή ότι Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος δεν μπορούν να υπηρετήσουν περισσότερες από δύο συνεχόμενες θητείες.Μετά και αυτή την εξέλιξη ο Νίκος Αναστασιάδης διανύει οριστικά την τελευταία του θητεία στον Προεδρικό θώκο, με συναγωνιστές και αντιπάλους να έχουν ήδη να ράβουν κοστούμια.

Για τον ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος απάντησε ο τέως υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, στην εκπομπή του ΡΙΚ «Ευθέως».

Ο κ. Γεωργιάδης, δεν απέκλεισε υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές, ούτε και το ενδιαφέρον του για μία εκ των θέσεων της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, ενώ όσον αφορά τις Προεδρικές εκλογές, απάντησε ότι δεν υπάρχει πολιτικός που να μην επιθυμεί να φτάσει στα πιο ψηλά αξιώματα τονίζοντας ότι για τον ίδιο δεν τίθεται τέτοιο θέμα, κόβοντας ουσιαστικά νωρίς την όποια σεναριολογία.

Του Σκιώδη 

Home