Παμπορίδης: Καταγγέλλει πολιτικό bullying από ΔΗΣΥ

Παμπορίδης: Καταγγέλλει πολιτικό bullying από ΔΗΣΥ

Έντονες συζητήσεις αλλά και… αναταράξεις προκάλεσε η κυριακάτικη συνέντευξη-φωτιά του πρώην Υπουργού Υγείας Γιώργου Παμπορίδη στο Φιλελεύθερο (2/6) και ειδικότερα η δριμεία κριτική που άσκησε κατά της «συγκεκριμένης ηγεσίας» του ΔΗΣΥ. Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μέλη του Συναγερμού (και όχι μόνο) ήταν βροχή, ενώ δεν έλειψαν και μπηχτές κατά του πρώην Υπουργού. 

Σήμερα πάντως (3/6) ο Γιώργος Παμπορίδης επανήλθε, με νέα καρφιά κατά της Πινδάρου μιλώντας για "θλιβερές καταστάσεις μικρών ανθρώπων". Ο πρώην Υπουργός καταγγέλλει τα "τρολάκια του συστήματος" που βγήκαν... παγανιά μετά τη συνέντευξη του, ακόμα και ότι δέχθηκαν παρατήρηση όσοι (προφανώς μέλη του ΔΗΣΥ) κοινοποίησαν τη συνέντευξη του! Ότι κλείνει τη σύντομη ανάρτηση του με τη λέξη "Ντροπή", μόνο τυχαίο μπορεί να είναι... 

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παμπορίδης έγραψε στο προσφιλές του Twitter: 

«Βγήκαν παγανιά τα τρολάκια του συστήματος. Κάποιος έγραψε άρθρο για το ότι ΄δεν υπήρξα ποτέ Συναγερμικός’, άλλους τους παίρνουν ήδη τηλέφωνο γιατί έκαναν share τη συνέντευξη μου. Θλιβερές καταστάσεις μικρών ανθρώπων… καμιά αμφιβολία πλέον γιατί καταντήσαμε έτσι #Ντροπή». 

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο ο πρώην Υπουργός έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι «η ηγεσία του κόμματος βρίσκεται σε πρόδηλη δυσαρμονία με τον συναγερμικό κόσμο. Και το χειρότερο είναι ότι δεν φαίνεται να το αντιλαμβάνεται κιόλας.» και ότι «σε αυτά τα έξι χρόνια που βρίσκεται στο πηδάλιο του κόμματος η συγκεκριμένη ηγεσία δεν μπόρεσε να κρατήσει το Συναγερμό στις ράγες που θεμελίωσε η ιστορική μας ηγεσία.» 

1

Home