Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Απελπισμένος υπ. βουλευτής-Του έκοψαν γάμους & κηδείες

Offsite Team -
25.09.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Απελπισμένος υπ. βουλευτής-Του έκοψαν γάμους & κηδείες

Thumbnail
Το κύριο συστατικό της στρατηγικής και της προεκλογικής εκστρατείας ήταν η παρουσία σε μαζώξεις ανθρώπων

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ*

  • Την μεγαλύτερη ατραξιόν της σύγχρονης πολιτικής ζωής και εν γένει της κοινωνίας, αποτελεί ο υποψήφιος βουλευτής οποιουδήποτε κόμματος και σημαίας. Εξελίσσεται σε βασανισμένο άνθρωπο, που υποχρεώνεται να προβεί σε παντός είδους επικύψεις, ώστε να εξασφαλίσει την ψήφο των πολιτών. Και ήρθε ο κορωνοιός για να του ανατινάξει τα σχέδια, τους προγραμματισμούς και όλη την στρατηγική του προς διεκδίκηση βουλευτικής έδρας. 
  • Ε, μα το κύριο συστατικό της στρατηγικής και της προεκλογικής εκστρατείας ήταν η παρουσία σε μαζώξεις ανθρώπων. Γάμους- κηδείες- βαφτίσια – πάρτι- φεστιβάλ- χοροεσπερίδες. Χωρίς αυτά πως θα αλιεύσει ψήφους και θα προσέγγιζε τους πολίτες για να του δώσουν την ψήφο τους; Ωιμέ, άλλαξαν τα πράγματα, διαλύθηκαν οι στόχοι.
  • Ε, ναι ρε παιδί μου, πήγαινες στις κοινωνικές συνάξεις που προαναφέραμε και έβρισκες μαζεμένους 500 ανθρώπους. Με χειραψίες και λοιπές αρλούμπες κάποιους ψήφους θα μάζευες να βάλεις στο σακούλι. Ιδιαίτερα στους γάμους που οι άνθρωποι είναι και δήθεν χαρούμενοι τότε μπορούσες να κάνεις καλύτερα την δουλειά σου. 
  • Άστε και το άλλο. Τα φεστιβάλ του καλοκαιριού και του φθινοπώρου. Ου, εκεί να δεις ψήφους.  Άρχιζες από τον χορό του σύκου, της ντομάτας, του αγγουριού, της παττίχας, του κερασιού, του ρόδου, του φουντουκιού, του αχλαδιού, της πατάτας και κατέληγες στον χορό του σύκου και της ματζίλας, όπου ήταν μαζεμένοι οι άνθρωποι και τους προσέγγιζες με την μεγαλύτερη ευκολία. 
  • Αμ, το άλλο. Δεν μπορείς να τραπεζώσεις κανένα. Αυτά τα αχαλίνωτα πάρτι με λουκούλλεια γεύματα που αποτελούσαν την έξοδο μετά φαγητού και ποτού αρκετών συνανθρώπων μας , που έδιναν το παρών τους σε 2-3 κάθε βράδυ και μάλιστα  υποψηφίων προερχόμενων από διαφορετικά κόμματα και αυτά κομμένα. Εκεί που οι καλοταϊσμένοι χειροκροτούσαν με πάθος και αναπτυσσόταν ο ναρκισσισμός των υποψηφίων,  γιατί ένοιωθαν τεράστιοι. Που να ξέρουν ότι λόγω φαγητού …τους χειροκροτούσαν Α, πα, πα απελπισία. 
  • Ούτε καν επισκέψεις στα σπίτια δεν μπορείς να ρισκάρεις. Η δοκιμασμένη μέθοδος από πόρτα σε πόρτα είναι δύσκολο εγχείρημα, γιατί οι φοβισμένοι άνθρωποι ενδεχομένως να σε διώξουν  ή να σε κατηγορήσουν ότι δεν τηρείς τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Άσε μας κατέστρεψε ο κορωνοιός και ισοπέδωσε τα πάντα.
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πάει, ανάμεσα στ’ άλλα ο κορωνοιός ισοπέδωσε και την ατραξιόν που ονομαζόταν υποψήφιος βουλευτής . Εξ ου και τα κόμματα δεν βρίσκουν  υποψήφιους για να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια…

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή

Home