ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Αθώος ο ΡΙΚάς Μελαίσης για παραβίαση της καραντίνας

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Αθώος ο ΡΙΚάς Μελαίσης για παραβίαση της καραντίνας

Αποκαλύπτουμε επιστολή ΕΥΡΙΚ προς Α. Φράγκο
  • Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος . Πόσο μάλλον όταν οπλοφορεί και πυροβολεί αδιακρίτως. Έτσι κι εμείς, κάνουμε παρένθεση στους πυροβολισμούς κατά πάντων, για να επιστρέψουμε στην τηλεκριτική που ασκήσαμε μέσω του τηλεοπτικού…πιστολέρο. Άσε που υπάρχουν σκέψεις να εμβολιάσουμε το διαδικτυακό μας  δέντρο, με τέτοιου είδους ουσίες. 
  • Αν και οι δοκιμές έγιναν σε ανθρώπους και ζώα, απομένει η τελική έγκριση από την επιστημονική ομάδα ( ΘΙΟ- ΠΑΝΤΣΑ- ΧΡΙΣΑΒ) οι οποίοι θα συναινέσουν μετά από ενδελεχή μελέτη και αλλεπάλληλες τηλεδιασκέψεις, για τους μαζικούς εμβολιασμούς. Πάντως, ο γιατρός από το Λονδίνο που έχει την απαραίτητη εμπειρογνωμοσύνη, επάρκεια , γνώση και κατέχει το αντικείμενο, αφού εκπόνησε μακροχρόνια μελέτη επί του συγκεκριμένου αντικειμένου, έδωσε την συναίνεση του για να αρχίσουν οι μαζικοί εμβολιασμοί. Εξάλλου, με τόσα σούργελα που κατέκλυσαν την τηλεοπτική ζωή μας χρειαζόμαστε αμέσως ανοσία…
  • Πάμε στο προκείμενο και στους ΡΙΚάδες( εφεύρεση της στήλης το προσωνύμιο προ αμνημονεύτων χρόνων…χμ να λείπουν οι συνειρμοί περί ηλικίας) . Θυμάστε που προκλήθηκε σάλος και κατακραυγή κατά του ΡΙΚ και του δημοσιογράφου ΠΕΤΡΟΥ ΜΕΛΑΙΣΗ για τις συνεντεύξεις που πήρε στις Πλάτρες, στο ξενοδοχείο που απομονώθηκαν ταξιδιώτες του εξωτερικού, υπό τον φόβο μετάδοσης του ιού. Ε, μετά από διοικητική έρευνα που διεξήγαγε ο Τμηματάρχης Προσωπικού ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, απεφάνθη ότι δεν υπέπεσαν σε οποιοδήποτε ολίσθημα ο Πετράν και ο εικονολήπτης που τον συνόδευε. 
  • Η ΞΥΠ παρεισέφρησε στα ενδότερα του ιδρύματος και αποκαλύπτει την σχετική αλληλογραφία της συντεχνίας του ΡΙΚ με τον Πρόεδρο του ιδρύματος ΑΝΤΡΕΑ ΦΡΑΓΚΟ. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν την σχετική επιστολή της ΕΥΡΙΚ προς Φράγκο: «Υπό το φως της ολοκλήρωσης της διοικητικής έρευνας την οποία διεξήγαγε εντεταλμένο στέλεχος του ΡΙΚ για το επεισόδιο στις Πλάτρες και του πορίσματος ότι ο δημοσιογράφος και ο κινηματογραφιστής που βρέθηκαν εκεί μετά από οδηγίες τις οποίες έλαβαν από προϊσταμένους τους, δεν υπέχουν καμία ευθύνη, εγείρονται μια σειρά από ερωτήματα για τον τρόπο που χειριστήκατε την υπόθεση εκείνη την ημέρα.
  • Υπενθυμίζουμε ότι στις 17 Μαρτίου του τρέχοντος έτους ο δημοσιογράφος Πέτρος Μελαϊσης και ο κινηματογραφιστής Πανίκος Αγγελίδης έλαβαν οδηγίες να επισκεφθούν τους χώρους καραντίνας στις Πλάτρες και να ετοιμάσουν ρεπορτάζ για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στις 20:00 αλλά και σε απευθείας σύνδεση να δώσουν ανταπόκριση στην μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ «Από Μέρα Σε Μέρα».
  • Σημειώνεται ότι τους χώρους καραντίνας επισκέφθηκαν πέραν από το ΡΙΚ, δημοσιογράφοι και κινηματογραφιστές από άλλα δύο τηλεοπτικά κανάλια. Η διαφορά μεταξύ των συνεργείων των ιδιωτικών καναλιών και του συνεργείου του ΡΙΚ είναι ο τρόπος αντιμετώπισής τους από τις Διοικήσεις τους.» 
  • Πάντως η ΞΥΠ που διαθέτει φακέλους για όλους τους δημοσιογράφους- πολιτικούς και εν γένει απασχολούμενους στην δημόσια σφαίρα ( καλημέρα Κ. Κούρο, εσείς στην ΚΥΠ ούτε τα καλύκια μας δεν πιάνετε…) θα ήθελε να σας ενημερώσει, ότι ο Μελαίσης είναι πλάσμα ευπροσήγορο , παθιασμένος με το επάγγελμα του και στην προκειμένη ένοιωσε ότι ήταν μέρος της αποστολής του η ενημέρωση της κοινωνίας για μείζον θέμα της επικαιρότητας. Αλλά στα καφενεία της κοινωνίας( σόσιαλ μίντια) έτρεξαν να τον στιγματίσουν και να τον κατηγορήσουν, λες και τον ιό τον μετέφερε από την Πάφο ο Πετράκης. Και μπορεί ο Διοικητής της ΞΥΠ να έχει ανοσία στα σχόλια και στις λοιδορίες, αλλά ο Πέτρος είναι πλάσμα συναισθηματικό , δεμένο με την οικογένεια του και προφανώς επηρεάστηκε…
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αμάν τα χάπια μου. Κι αν επιτραπεί το εμβόλιο κατά των τηλεοπτικών σούργελων, τα κανάλια από προσωνύμια με γράμματα της αλφαβήτα, θα μετονομαστούν σε ζαλισμένα κοτόπουλα που προσβλήθηκαν από μαλαζαβράγκα. 

*Μια παραπολιτική στήλη με τον Στέλιο Ξιουρή

Home