ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η έμπνευση Χριστοδουλίδη & το δώρο Άντρου στον ΠτΔ

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η έμπνευση Χριστοδουλίδη & το δώρο Άντρου στον ΠτΔ

ΑΚΕΛικοί εχθρεύονται οργανώσεις τύπου Unite Cyprus now
 • Ως εκ του αποτελέσματος και εν μέσω παρατεταμένης υγειονομικής κρίσεως που μαστίζει τον πλανήτη αλλά και την χώρα μας , ορισμένες επισημάνσεις για να ξεφύγουμε από το άγχος του κορωνοιού, θα ήταν ανάπαυλα στον κυκεώνα του πανικού …Αναφερόμαστε στην θύελλα των αντιδράσεων που προκλήθηκαν από το κλείσιμο οδοφραγμάτων λόγω κορωνοιού. Αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων ότι ήταν απόφαση επιβεβλημένη και καθαρά υγειονομική.
   
 • Κι επειδή οι πολιτικοί πρέπει να είναι ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΙ και να μην συμπαρασύρονται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, καλά είναι να ξεκαθαρίσουμε και στους αναγνώστες μας την όλη κατάσταση. Προφανώς και με την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί  η επεξήγηση είναι ευκολότερη και στηρίζεται σε συνονθύλευμα πληροφοριών αλλά και γεγονότων που προέκυψαν. 

   

 • Κατ’ αρχάς να επισημάνουμε ότι το κλείσιμο των οδοφραγμάτων, όπως μας πληροφορεί ο πράκτορας της ΞΥΠ ,που κατοικοεδρεύει στο Προεδρικό ( έχουν και κάποιοι συνάδελφοι της ΚΥΠ την έδρα του σε παρακείμενο χώρο) προήλθε από έμπνευση του ΥΠΕΞ ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και φέρει προφανώς την βούλα του Προέδρου Αναστασιάδη, που εσχάτως επιθυμεί να επαναφέρει το προσωνύμιο…Νίκαρος.
   
 • Αν και υπήρχαν αντιδράσεις από αρκετούς επιτελείς του Προεδρικού και άκρως διαφορετικές απόψεις, εντούτοις ο Πάφιος ΥΠΕΞ , προφανώς και λόγω των συχνών επαφών με ομολόγους του στο εξωτερικό , αλλά προφανώς και της πολιτικής διορατικότητας, θεώρησε ότι η δημόσια υγεία προέχει και το κλείσιμο των οδοφραγμάτων για κάποιο χρονικό διάστημα θα απέτρεπε περαιτέρω εξάπλωση τους. 

   

 • Στην πορεία και με την απόφαση και του ψευδοκράτους , που άφησε εκτεθειμένο τον Ακιντζί που φώναζε κατά της Κυβέρνησης Αναστασιάδη και μετά από μια βδομάδα έκανε το ίδιο, επιβεβαιώνεται η ορθότητα του μέτρου. Όσο δε για τον Ακιντζί ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ εις διπλούν αφού λέει ότι δεν γνώριζε. Ε, καλά Μουσταφά μου θα λύσουν άλλοι το Κυπριακό και θα το μάθεις εκ των υστέρων;  Αφού σ’ αυτά δεν σε υπολογίζουν στα σοβαρότερα φαντάζομαι θα αποτελείς τον κλητήρα τους. 

   

 • Ερχόμαστε στον αγαπητό σύντροφο ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ. Παρασύρθηκε από τον αντιπολιτευτικό οίστρο και συνεπικουρούμενος από τον ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΙΔΗ ( Στέφανος- Άριστος κρύφτηκαν λόγω διαφωνίας και γιατί δεν ήθελαν να αναλάβουν ευθύνη)  κατακεραύνωσε την Κυβέρνηση για το κλείσιμο των οδοφραγμάτων. Δεν μπόρεσε ακόμη να αντιληφθεί ότι στο ΑΚΕΛ υπάρχει και σημαντική μερίδα ψηφοφόρων που είναι αντίθετοι, για να μην πούμε ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ, οργανώσεις τύπου Unite Cyprus now και υπέπεσε σε πολιτική γκάφα ολκής παραχωρώντας πολιτικό δώρο στον Αναστασιάδη.  
 • Με τα επεισόδια που έγιναν και τις γροθιές του μάγκα της Λήδρας στον στρατιώτη, ο Άντρος μας έμεινε εκτεθειμένος και έχασε πόντους στην πολιτική σκακιέρα . Μα δεν κατάλαβες Γενικέ μου Γραμματέα, ούτε εσύ αλλά και οι σοφοί σου σύμβουλοι στην Εζεκία Παπαϊωάννου, ότι αυτοί οι  Unite δεν αντιπροσωπεύουν παρά ελάχιστους ανθρώπους και πολιτικό κόμμα της περιωπής του ΑΚΕΛ δεν τους χρειάζεται ούτε τους εγκολπώνεται; 

   

 • Το κέρδος απ’ αυτούς είναι μηδαμινό και η ζημιά τεράστια. Μπορεί ο κορωνοιός να τα κάλυψε όλα, αλλά το στίγμα του γρονθοκοπήματος της Λήδρας το επωμίστηκες…

   

 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πως την είπαμε την κοπέλα; Πολιτική διορατικότητα. Α, μα ο Άντρος είναι μονογαμικός και δεν κοιτάζει αλλού για να φλερτάρει τέτοιες υπάρξεις…

   

*ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μία στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή 

Home