Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Λευκωσία Ελένη/Γιωργάλλας-Γι' αυτό φεύγει ο Παλλήκαρος

Offsite Team -
23.09.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Λευκωσία Ελένη/Γιωργάλλας-Γι' αυτό φεύγει ο Παλλήκαρος

Thumbnail

Με  Θεοχάρους - Γιωργάλλα στην Λευκωσία κατεβαίνει η Αλληλεγγύη εξού και φεύγει ο Παλλήκαρος - Ο Πόλυς, ήταν μέχρι πρότινος ένας από τους στενότερους συνεργάτες της Ελενάρας

Γράφει ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ 

 • Μετακόμισαν γιατί δεν χώρισαν από την πολυτέλεια  οι Αλληλέγγυοι της ΕΛΕΝΑΡΑΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ, αλλά για να κλείσουν τις πολλές εξόδους που είχε το προηγούμενο στρατηγείο της Λεωφόρου Αθαλάσσης, με τις λιγοστές  που διαθέτει το  κτήριο της βιομηχανικής του Στροβόλου ( ε, μπορεί να κάνουν και κανένα κουτσοδούλι εκεί να περνάει η ώρα)όπου και  πλέον θα κατοικοεδρεύουν …Σου λένε μεταγραφική περίοδος υποψηφίων βουλευτών είναι αυτή που διανύουμε , οπόταν και κάποιος μπορεί να μας αρπάξει ορισμένους , σε μια εποχή που τα κόμματα μετατράπηκαν σε Διογένηδες και ψάχνουν υποψηφίους βουλευτές. 

   

 • Έλα ντε όμως που κατάφερε και ξέφυγε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Αλληλεγγύης ο ΠΟΛΥΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΣ και μάλιστα διατυμπάνισε όσα συμβαίνουν στο κόμμα, ιδιαίτερα ότι η Ελενάρα κάνει ότι γουστάρει, χωρίς να γνοιάζεται για τις διαμαρτυρίες των Αλληλέγγυων της. 

   

 • Κι επειδή η ΞΥΠ κινείτο στο προηγούμενο στρατηγείο της Αλληλεγγύης , ιδιαίτερα ο Διοικητής της, σας παρουσιάζει ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες περί των διαδραματισθέντων στο εν λόγω κόμμα. Εξάλλου, το παρασκήνιο είναι αυτό που ενδιαφέρει και σίγουρα όχι το προσκήνιο και όσα λέγονται στις κάμερες. 

   

 • Αρχίζοντας από το θεμελιώδες. Ο Παλλήκαρος ήταν ο δεύτερος τη τάξει στο κόμμα και σε άλλες χώρες, αν παραιτείτο πολιτικός με τέτοια θέση, σίγουρα θα γινόταν ελαφρό πατατράκ και τα μίντια θα ασχολούνταν περισσότερο. Στο κοιμώμενο Κυπριστάν που ακόμη και την κατοχή της πατρίδας μας την χωνέψαμε, όλα περνούν επιδερμικά. Λοιπόν, ο Πόλυς, ήταν μέχρι πρότινος ένας από τους στενότερους συνεργάτες της Ελενάρας και μάλιστα μαζί με τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΛΙΝΟΠΟΥΛΟ, εκπρόσωπο τύπου του κόμματος ήταν οι εξ απορρήτων της . Αυτοί που κάλυπταν το κενό της Ελενάρας που βρισκόταν στις Βρυξέλλες και όπου αλλού ταξίδευε. 

   

 • Εκτελούσαν τις εντολές της και ενίοτε « εκτελούσαν» και  ορισμένα στελέχη ( καλημέρα Καψέ μου) αφού είχαν τα κλειδιά του κόμματος και ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι. Ο Παλλήκαρος γνωρίζει πολλά και φαίνεται ότι αν μιλήσει θα συμπαρασύρει πολλούς. Επομένως και η γλυκύτατη αντίδραση της Θεοχάρους στις καταγγελίες του Πόλυ, έχει την δική της ερμηνεία και σημασία. 

   

 • Η ΞΥΠ θα σας αποκαλύψει και την σταγόνα που ξεχείλισε την κανάτα ( στην Αλληλεγγύη έχουν μεγαλύτερα δοχεία) και ο Παλλήκαρος το έσκασε από την βιομηχανική του Στροβόλου. Η απόφαση της Θεοχάρους  είναι ότι ο βουλευτής της Αλληλεγύης ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑΣ, μετακομίσει από την εκλογική περιφέρεια Αμμοχώστου, σ’ αυτή την Λευκωσίας και μαζί να συνθέσουν το δίδυμο με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (με επιφύλαξη μέχρι τέλους μπας και αλλάξει γνώμη)  που επίσης φεύγει από τα ψηφοδέλτια της Λεμεσού, για να διεκδικήσει βουλευτική έδρα στη Λευκωσία. Ε, πως θα χωρούσε και ο Παλλήκαρος. Μάλιστα η συμφωνία λέει ότι αν εκλέξει βουλευτή η Αλληλεγγύη, ενδεχομένως, κάποια στιγμή να αποχωρήσει η Θεοχάρους για να καταλάβει την θέση της ο Γιωργάλλας. Εξάλλου έχει ειδικότητα σ’ αυτά η Ελενάρα…

   

 • Όσον αφορά στην επαρχία Λεμεσού υποψήφιοι θα είναι ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΠΑΡΡΗΣ, γαμπρός της κ. Θεοχάρους και ο βουλευτής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ( καλημέρα από τον φίλο σου Στυλιανό Π)

   

 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Οπόταν και ο Πόλυς σιγοτραγουδά και αφιερώνει στην Θεοχάρους, στον Σελινόπουλο και λοιπούς υπαλλήλους του κομματικού στρατού που συναναστρέφονταν καθημερινά και κάποιοι θα του λείψουν πολύ,  τον στίχο από το άσμα που άδει περιπαθώς ο αξεπέραστος Γιάννης Πάριος, « με προδώσαν οι φίλοι μου». Ρε συ Πόλυ υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που είναι μάλιστα και παραγωγικές και φαίνεται τον Μάιο θα προσφέρουν ζουμερά …πορτοκάλια.  

   

 *ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή

Home