Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο Στυλιανίδης από Επίτροπος σύμβουλος του Σχοινά

Offsite Team -
27.08.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο Στυλιανίδης από Επίτροπος σύμβουλος του Σχοινά

Thumbnail
Προτιμάει να παραμείνει χωρίς γαλόνια σε πόστο μακριά από τα πολιτικά της πατρίδας του

*Γράφει ο Πιστολέρο

•    Μακριά και αγαπημένοι ή αν θέλετε προτιμάει τις Ευρωπαϊκές αυλές, παρά να περιφέρεται στα βοσκοτόπια της πολιτικής του Κυπριστάν, ο τέως Κοινοτικός Επίτροπος ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ. Δεν γουστάρει να ασχολείται μαζί μας και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα, προς γνώση και συμμόρφωση, όσων ευελπιστούν ότι θα επιστρέψει στην χώρα μας, για να πάρει τα ηνία της εξουσίας. 

•    Με αυτή του την πράξη, ξεκάθαρα διαφάνηκε ότι δεν θέλει να ασχολείται με το Κυπριστάν και προτιμάει να παραμείνει έστω και χωρίς γαλόνια σε κάποιο άλλο πόστο μακριά από τα πολιτικά πράγματα της πατρίδας του. Η ΞΥΠ που διαθέτει και πράκτορες στις Βρυξέλλες σας πληροφορεί ότι μετά την λήξη της θητείας του ως Κοινοτικός Επίτροπος ο κ. Στυλιανίδης προσελήφθη από τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ ως σύμβουλος του. 

•    Οι πράκτορες μας, επιμένουν ότι τα περί συμβούλου είναι ευπρεπής και ευφυής προσέγγιση για να μην εισπράττεται το κακόηχο, δηλαδή ότι ο κ. Στυλιανίδης είναι υπάλληλος του μέχρι πρότινος υφιστάμενου του , αφού ο κ. Σχοινάς κατείχε επί προηγούμενης Κομισιόν την θέση του εκπροσώπου τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι όροι αντιστράφηκαν και ο κ. Σχοινάς έγινε, όπως λέμε κι εμείς οι χώρκατοι στο Κυπριστάν, μάστρος του κ. Στυλιανίδη.

•    Ε, καλά εφαρμόστηκε σε προσωπικό επίπεδο , η επονομαζόμενη Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.  Άρχισαν από την υποβοήθηση των επονομαζόμενων Βρυξελλιωτών και αν δουν ότι πετύχει θα συνεχίσουν και το πείραμα σε επίπεδο κρατών. Τι βιαζόμαστε δηλαδή εμείς στο Κυπριστάν να ζητούμε την Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη; Θέλουν οι κατοικοεδρεύοντες και προύχοντες της Ε.Ε να το δοκιμάσουν στο προσωπικό τους επίπεδο. Και μετά βλέπουν για τα περαιτέρω.

•    Πάντως οι ομάδες Στυλιανίδη στο Κυπριστάν( βασικά ο Όμιλος  Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας και όχι οι συνονόματοι τους οι πετρελαιάδες)  συνεχίζουν το έργο τους και προσδοκούν ότι κάποια στιγμή θα βαρεθεί το κρύο των Βρυξελλών ο μέντορας τους και θα κατέλθει στο Κυπριστάν, για να φωτίσει τους Ευρωττοπουζοκυπραίους και αν δεν έχει άλλες υποχρεώσεις στας Ευρώπας, να τους υπηρετήσει. Ε, ναι οι ΟΠΕΚτζήδες ζουν και δρουν με στόχο να ανεβάσουν τον Χρήστο Στυλιανίδη, στην Προεδρία της Δημοκρατίας. 

•  Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πάντως επιφανής δικηγόρος της ελίτ της πρωτεύουσας όταν πληροφορήθηκε το νέο πόστο του Στυλιανίδη, αναφώνησε από Δήμαρχος…κλητήρας, ενώ κάποιος άλλος πάρεδρος του στην δικαστική αίθουσα, χαρακτήρισε κάπως πιο άκομψα ότι από ιδιοκτήτης πολυτελούς εστιατορίου …σαντουιτσής. 

 

*Πιστολέρο: Μια παραπολιτική στήλη με τον Στέλιο Ξιουρή 

Home