ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι ασυμμόρφωτοι-συμμορφωμένοι Ευρωττοπουζοκυπραίοι

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι ασυμμόρφωτοι-συμμορφωμένοι Ευρωττοπουζοκυπραίοι

Η ξεχωριστή φυλή που μας κάνει την χάρη και ζει σ’ αυτό τον πλανήτη.
 • Βιάστηκε η καθημερινότητα . Σμπαραλιάστηκε προγραμματισμός . Διαλύθηκε η ηρεμία . Με όλο αυτό το συνονθύλευμα να περιπλέκει το μυαλό των Ελληνοκυπρίων δύσκολα θα μπορούσαν όλοι να πειθαρχήσουν. Βλέποντας όμως την μεγάλη εικόνα και όχι τις μεμονωμένες περιπτώσεις, θα πρέπει για πρώτη φορά να επαινέσουμε την συντριπτική πλειοψηφία κοινωνία του νησιού μας που σέβεται τα μέτρα.  
 • Όσοι δε, φάνηκαν ανυπάκουοι, είναι συνάνθρωποι μας της διπλανής πόρτας που δεν άντεξαν την κατάσταση όπως διαμορφώθηκε και απέδρασαν έστω και λίγο από τις φυλακές, έτσι το αντιλήφθηκαν. Θα το μετάνιωσαν σίγουρα. Μένετε σπίτι για να τελειώσουμε γρηγορότερα με αυτό το κακό και να βολτάρουμε αργότερα ασύστολα και να βγάλουμε την χασούρα. Δέστε το σαν μια προσωρινή στιγμή στις ζωές όλων μας. 

   

 • Μην ξεχνάμε ότι η ψυχοσύνθεση των ανθρώπων διαφέρει και υπάρχουν και κάποιοι που δεν μπορούν να διαχειριστούν όσα συμβαίνουν Οπόταν αυτό που εκστομίζουμε όλοι «ο Κυπραίος δεν συμμορφώνεται»- προσθέτοντας και διάφορα κοσμητικά επίθετα και συνήθως παραπέμποντας σε συγκεκριμένο ευγενές ζώο με αντίστοιχη συμπεριφορά-  ας το αφήσουμε κατά μέρος. Ας ρίξουμε όμως και μια ματιά στους δέκτες και δέστε τους  εξευγενισμένους – πολιτισμένους,  Γάλλους- Άγγλους- Ολλανδούς- Αμερικανούς, πως αντέδρασαν στις πρώτες μέρες μετά την ανακοίνωση των μέτρων. Λες και δεν συνέβηκε τίποτε. Και αυτό πάλι όχι προς δικαιολογία.  

   

 • Άσε που στην Αγγλία ακόμη πιστεύουν ότι κανείς και τίποτε δεν μπορεί να τους αγγίξει, γιατί είναι η ξεχωριστή φυλή που μας κάνει την χάρη και ζει σ’ αυτό τον πλανήτη. Ιδιαίτερα δε μ’ αυτό τον ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ,μάλλον η Αυτοκρατορία τους θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα. 

   

 • Εξάλλου, σας το επισημαίνουμε εμείς που εφηύραμε το υποκοριστικό «Ευρωττοπουζοκυπραίοι». Ε, δεν είμαστε και Σκανδιναβοί. Δεν θα αλλοιωθεί το ταμπεραμέντο μας και το γενετικό υλικό των Ελλήνων. Ειδικά τώρα με την ανακάλυψη των σύγχρονων καφενείων- σόσιαλ μίντια- εμφανίστηκαν αρκετοί που επιβεβαιώνουν το προσωνύμιο και εκτονώνονται βρίζοντας και λοιδορώντας, ενίοτε και φορώντας κουκούλα, όπως εξάλλου έκαναν ανέκαθεν οι προδότες…

   

 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ακούγοντας τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να εξαγγέλλει τις απαγορεύσεις- στην προκειμένη δεν είχε και άλλη επιλογή για να σπάσει η αλυσίδα της μετάδοσης-  που  παραπέμπουν σε άλλου είδους ηγέτες, φαίνεται να επιβεβαιώνεται το ρηθέν εδώ και χρόνια από την στήλη, περί τις ιδιότυπης δικτατορίας που διαφεντεύει τον τόπο από καταβολής Κυπριακού κράτους. Με άλλου είδους ευκαιρία προφανώς και υπό άλλες συνθήκες… 

   

 • ΥΓ: Μέσα στον συρφετό ξεχάσαμε και την πολυθρύλητη Επανάσταση του 1821. Κι όπως έλεγε και ο παμμέγιστος ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Υπομονή αδέλφια. Η Παναγία (Ευαγγελισμός της Θεοτόκου) – που γιορτάζει σήμερα- Μαζί Σας.
   
Home