ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι εύστοχες βολές της βδομάδας και οι πληγωμένοι…

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι εύστοχες βολές της βδομάδας και οι πληγωμένοι…

Περιληπτικά και συνοπτικά όσα κατέγραψε η στήλη την βδομάδα που διανύσαμε

Περιληπτικά και συνοπτικά όσα κατέγραψε η στήλη την βδομάδα που διανύσαμε. Θα σας παραθέτουμε αποσπάσματα της στήλης για να παίρνετε μια γεύση τι προσφέρουμε στους πελάτες μας. 

Ο φίλος του ΑΚΕΛ Μακάριος Δρουσιώτης και ο Τσαβούσογλου

Τα προσφιλή του βιβλία και ο κολλητός του… Στυλιανίδης

 • Πέραν από τούβλα,  τσιγάρα, αρνιά ,στρώματα και Ντομάτες από την Τουρκία πωλούνται στις ελεύθερες περιοχές και έτοιμες δηλώσεις προς αναπαραγωγή… Για να τις ρίξουμε στους πολιτικούς προφανώς…
 • Ε, μα ασχολούμαστε περισσότερο με τις δηλώσεις ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ παρά με τα προβλήματα μας. Και χτίζουν πολιτική σε όσα λέει ο Μεχμέτ. Τσακώνονται άνευ λόγου και χωρίς οι Τούρκοι να συμμετέχουν.
 • Για να καταλάβουμε το ΑΚΕΛ υιοθετεί ΟΛΕΣ τις θέσεις του Μακάριου Δρουσιώτη; Από τις πληροφορίες του για τις υποσχέσεις Τσαβούσογλου στον Αναστασιάδη έως και τα βιβλία του; 
 • Ε, λέμε τώρα γιατί δεν πέρασαν και πολλά χρόνια που έριχναν τις απόψεις του στο πυρ το εξώτερον. Είτε πιστεύεις κάποιος είτε τον απορρίπτεις. Ολίγον έγκυος ΑΚΕΛικοί μου δεν υπάρχει.
 • Τελικά υπάρχει και λεμόνι που δεν μπορεί να στύψει το ΑΚΕΛ και τα παράγωγα του και να το μετατρέψει σε στημένη λεμονόκουπα η οποία θα πεταχτεί στο κάλαθο των αχρήστων; 
 • Α, μπα. Έγινε άλλου είδους εφεύρεση.. Τώρα με την ανακύκλωση χρησιμοποιούνται και οι λεμονόκουπες. Και μπορεί να παράγει μέχρι και λίπασμα. Ε, πως θα τραφεί η επιθυμία για την κατάληψη της εξουσίας. Θέλει καλό λίπασμα.
 • Ξέρετε ποιος είναι φαντάζομαι ο κολλητός φίλος του Μακάριου Δρουσιώτη ; Ε, μα πως. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ. Παρακαλούμε οι όποιοι συνειρμοί μεταξύ ΑΚΕΛ – Δρουσιώτη- Στυλιανίδη να γίνουν χωρίς πονηρές σκέψεις υπονοούμενα και μακρόσυρτες αναλύσεις. Όπως λέει και η λαϊκή θυμοσοφία και την ενστερνίζεται ο Άντρος και οι λοιποί κόκκινοι σύντροφοι στην Εζεκία Παπαιωάννου, « αν εν μήλο εν ν’ ανθίσει»
 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πάντως ο κόκκινος σύντροφος που κατοικοεδρεύει στο ΑΚΕΛ μας επισήμανε ότι η ιστορία του κόμματος επαναλαμβάνεται. Όπως φώναζε το κόμμα μαύρο στον Μακάριο ( όχι τον Δρουσιώτη αλλά τον Εθνάρχη) και μετά έγινε διαπρύσιος κήρυκας της πολιτικής του και στενότερος συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου έτσι και τώρα. Τώρα αν η επανάληψη εξελιχθεί σαν φάρσα θα παρακολουθήσουμε προσεχώς…

Μας διχάζουν από την σωτηρία της πατρίδας έως και τις φορολογίες

Οι ενέργειες πολιτικών χαρακτηρίζονται από πατριωτικές έως και σχιζοφρενικές

 • Όταν σε κράτος οι ενέργειες κάποιων πολιτικών μπορούν να χαρακτηρισθούν από πατριωτικές έως και σχιζοφρενικές, τότε μάλλον μιλάμε για καταραμένο τόπο. Ο οποίος παρά τα δεινά που πέρασε λόγω αυτής της σύγχυσης δεν κατάφερε να τραβήξει την λεπτή γραμμή. 
 • Όλα ανακατωμένα και όλα στο ίδιο καζάνι. Μια ζωή μας προκαλούν αναστάτωση και έχουν πάντα τον τρόπο να μας διχάζουν. Από την σωτηρία της πατρίδας μας έως και τις φορολογίες. Τελικά για μας το έγραψε το άσμα η Άλκηστη Πρωτοψάλτη, για την σωτηρία της ψυχής που είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Της πατρίδας να δεις πόσο είναι Άλκηστη.
 • Οι Συνεδρίες του Εθνικού Συμβουλίου, οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας ή όπως λέμε γεροντοκαψούρες, από τον τρόπο που διεξάγονται θα παραμένουν στην ίδια μορφή; 
 • 7% των  του πληθυσμού θα είναι αιτητές πολιτικού ασύλου πολύ σύντομα κατά τον Υπουργό Εσωτερικών. Σε λίγα χρόνια θα μεταναστεύσουμε όλοι στην Νέα Κύπρο κάπου εκεί κοντά στην Νέα Σμύρνη.
 • Εξευτελιστικά είναι τα ποσά που δίνει η ψευδοεπιτροπή αποζημιώσεων στους ελληνοκύπριους πρόσφυγες. Τέτοιος ξεφτιλισμός  που είναι να πουλάς την περιουσία στους κατακτητές… παίρνεις και το ανάλογο τίμημα.
 • Αχού, αφού αναμίχθηκαν οι πολιτικοί στα εκκλησιαστικά καιρός είναι για Ευχέλαιο.
 • Και μετά λέτε ότι οι Κύπριοι δεν αγωνίζονται. Τόσα θύματα έχουμε από το κυνήγι…
 • ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ: Οδηγεί 440 χιλιάδες επισκέπτες στα καζίνο των κατεχομένων οι οποίοι αφήνουν συνάλλαγμα 40 εκατομμύρια στους κατακτητές. Φυσικά και το κράτος , αν υπήρχε θα έπρεπε να πάρει κάποια μέτρα με τις μυστικές του και άλλες υπηρεσίες.
 • Απίστευτο αλλά κυπριστανικό:  Σε ποια χώρα του κόσμου πλην του Ζαΐρ , ένας στους δυο κατοίκους επισκέπτεται τις πρώτες βοήθειες; Για να μην πληρώνουν το κάνουν αλλά και να ταλαιπωρούνται την επόμενη στα εξωτερικά ιατρεία…

Κύπρος- Γαλλί-δούλες ‘Ενωση και η αγαπημένη μας Μπριζίτ

 • Αφού οι πολιτικοί μας ευχαριστούν την Γαλλία,  για την βοήθεια που μας παρείχε, εμείς νομιμοποιούμαστε ν’ αγκαλιάσουμε τις Γαλλιδούλες και  να  εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας. 
 • Κι αφού το άλλο το σύνθημα το θεωρούν ουτοπικό, ας φωνάξουμε Κύπρος- Γαλλία- ‘Ενωση. Δηλαδή να ενωθεί το Παλαιχώρι με την Λυών Γαλλίας…Και η Τραχυπεδούλα με το Παρίσι.
 • Πάντως ο ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ αγκάλιασε την Γαλλιδούλα Υπουργό Άμυνας, περιπαθώς και με στυλ... Αν και ντροπαλούλης ο Σαββάκης με το σαρδόνιο χαμογελάκι, έκανε την σχετική ανταλλαγή φιλιών … Ε, καλά τι νομίσατε, ότι δεν έχουν και οι ενασχολούμενοι με τον στρατό τα τυχερά τους; Μόνο άρβυλα και όπλα είναι το στράτευμα; 
 • Μην μου πείτε ότι είναι σοβαρά τα πράγματα για να τα βλέπουμε επιφανειακά. Ε, ναι η Γαλλία είναι στο πλευρό μας την συγκεκριμένη στιγμή λόγω συγκυριών, που περιγράφεται ως φυσικό αέριο και ανάμιξη της ΤΟΤΑΛ. Διαφορετικά ο Μακρόν θα έκανε στον Αναστασιάδη ότι και την εποχή του κουρέματος. Φιλικό… αποκεφαλισμό.
 • Όταν δε υπάρχουν και ορισμένοι που διαλαλούν ότι πρέπει να σταματήσει το ενεργειακό πρόγραμμα για να γίνουν συνομιλίες για το Κυπριακό είναι όπως να λες και στους Γάλλους να πάνε στα σπίτια τους και τον Μανώλη( Εμανουέλ γαλλιστί) να ασχολείται μόνο με την ΜΠΡΙΖΙΤ του. Τώρα μέχρι και η Μπριζίτ συνεννοείται με την Άντρη μας για τις νέες τάσεις της μόδας. Αν και διαφέρει λίγο ο σωματότυπος τους αλλά…
 • Φοβερό πάντως να πιέζουν προς εκπλήρωση όλων των επιθυμιών της Τουρκίας, ακόμη και με κίνδυνο να απογυμνώσουν την πατρίδα τους. Εδώ αξίζουν να τους εκστομίσεις κάποια γαλλικά και να τους στολίσεις καταλλήλως, αλλά λόγω ιδιαιτέρων συνθηκών άστα να πάνε…
 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό:  Ειδικά όταν το αεροπλανοφόρο Σαρζ Ντε Γκωλ ελλιμενίζεται στην Λεμεσό, τότε νοιώθουμε ασφάλεια να μας αγκαλιάζουν σφικτά οι Γαλλιδούλες. 

Οι αισθητήρες των κομματικών αντιπάλων και οι ανεμόμυλοι υποψήφιοι

Σκόρπιες πιπεράτες σκέψεις

 • Με την παρούσα  κοινωνική κατάσταση όπου τα πάντα βρίσκονται υπό αμφισβήτηση και κυρίως η πολιτική αξιοπιστία, οτιδήποτε μοιάζει με σκάνδαλο προκαλεί εγρήγορση στους αισθητήρες των κομματικών αντιπάλων , επιδιώκοντας να ελκύσουν τα φώτα της δημοσιότητας, ώστε να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα.
 • Κι επειδή καθημερινά ακούμε μόνο καβγάδες κομμάτων και ιδιαίτερα των μεγαλύτερων, εμείς θα θέτουμε υπαρκτά προβλήματα επί όλων των πτυχών της ζωής των κατοίκων του Κυπριστάν , μπας και ρωτηθούν ή έστω δεήσουν να απαντήσουν. 
 • Δηλαδή η σχιζοφρένεια μας δεν έχει όρια. Να δίνουμε ρεύμα στους εισβολείς που κρατούν τα σπίτια μας για να μας ανοίξουν δρόμο να περνούμε στις περιοχές που βρίσκονται υπό κατοχή. Ο ορισμός του ασθενούς με το σύνδρομο της Στοκχόλμης, μόνο που εμείς θέλουμε να πληρώνουμε εσαεί τους κατακτητές μας , αποδεικνύοντας ότι η κατάσταση είναι αρκούντως σοβαρή και κυρίως μη αναστρέψιμη.
 • Ρε μπας  και η Στατιστική υπηρεσία της Δημοκρατίας παίρνει στοιχεία από την Γαλλία και την Αμερική και τα ενσωματώνει στα κυπριακά; Ε, πώς γίνεται δηλαδή να μας λέει ότι ο μέσος μισθός στην Κύπρο είναι 1860 Ευρώ. Εκτός και αν κάνουν τις έρευνες μεταξύ τους…
 • Το κόμμα μας πάει καλά αφού οι πολιτικοί φροντίζουν περί τούτου. Το Άκυρο/ Αποχή/ Λευκό ή ΑΛΑ , καλπάζει και βρίσκεται στην πρώτη θέση . Κι άσε τους άλλους να αγχώνονται.
 • Εξάλλου το είπε και η επίσημη έρευνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 86% των Ελληνοκυπρίων δεν εμπιστεύονται τα κόμματα. 
 • Για να δούμε ποιος έχει τους κατάλληλους γενετικούς αδένες για να τα βάλει με τους δημόσιους υπαλλήλους . 
 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τι κοινό έχουν οι θέσεις των δελφίνων υποψηφίων Προέδρων για το Κυπριακό και οι ανεμόμυλοι; Μπορεί να μην ξεχνούμε το παρελθόν αλλά θέλουμε να ξέρουμε και για το μέλλον
Home