Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Όταν ο Λαμάρης καταβρόχθισε τον Ευαγόρου

Offsite Team -
07.07.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Όταν ο Λαμάρης καταβρόχθισε τον Ευαγόρου

Thumbnail
Κυριαρχεί το ΒΑΘΥ ΑΣΠΛΑΧΝΟ , σκληρό, αδιόρατο κατεστημένο στο ΑΚΕΛ.
 • Η ιστορία του ΑΚΕΛ είναι διάσπαρτη με ανθρώπους που τους ξεζούμισε το βαθύ κόμμα και τους πέταξε στον κάλαθο των πολιτικών και άλλων αχρήστων. Όταν εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του κόμματος ήταν κορυφαίοι, αγνοί μέχρι και ήρωες. Μόλις όμως εκτελούσαν την αποστολή τους παραμερίζονταν και λοιδορούνταν ανερυθρίαστα γιατί απλά έτσι εξυπηρετείτο το συμφέρον του κόμματος. Κι επειδή η ιστορία επαναλήφθηκε και πρόσφατα εις διπλούν ανασύραμε την έκφραση που καθιέρωσε ο «Πιστολέρο» για τέτοιες περιπτώσεις και την ονομάσαμε στυμμένες ΑΚΕΛικές λεμονόκουπες. 

   

 • Οι συνειρμοί προέκυψαν λόγω της διαγραφής του ΓΙΑΝΝΟΥ ΛΑΜΑΡΗ από το ΑΚΕΛ, αφού τόλμησε να μην παραχωρήσει στο κόμμα το εφάπαξ που του δίνει το κράτος ως τιμητική παροχή για τις υπηρεσίες του στο Κοινοβούλιο. Δηλαδή το ΑΚΕΛ συγκεκαλυμμένα- ενίοτε και χωρίς καλύψεις- παίρνει τα χρήματα των φορολογουμένων , πέραν την κρατικής χορηγίας  για να συντηρεί ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. 

  >>> Δείτε τι γράψαμε στις 5/1: Προσπάθειες για φιλικό διακανονισμό Λαμάρη- ΑΚΕΛ για εφάπαξ

   

 • Αν δεν είναι παρανομία και μάλιστα εξόφθαλμη, η υφαρπαγή του δημοσίου χρήματος για να μετατρέπονται κάποιοι σε αυτοκράτορες και δημόσια πρόσωπα, τότε τι συνιστά κλοπή δια άσπρου κολάρου; Η πολιτεία μερίμνησε οι νυν και πρώην αξιωματούχοι του να ζουν αξιοπρεπώς, για να μην είναι επιρρεπείς στα λαδώματα, αλλά αυτοί επιμένουν να τα αρπάζουν όλα ανερυθρίαστα.

   
 • Όπως μας πληροφορεί και κόκκινος σύντροφος που έχει αρχείο και μνήμη, το 2014 για χατίρι του Λαμάρη, το ΑΚΕΛ προέβη σε πράξη πολιτικού βιασμού σε βάρος των διαδικασιών του κόμματος. Τότε η Κοινοβουλευτική Ομάδα εξέλεξε τον ΣΤΑΥΡΟ ΕΥΑΓΟΡΟΥ ως Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, αντί του αντιπάλου του Λαμάρη. Κι όμως με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις πήραν το ζήτημα στην Κεντρική Επιτροπή και ΑΚΥΡΩΣΑΝ την εκλογή Ευαγόρου και διορίζοντας τον Λαμάρη Κ. Ε. 

   

 • Τον ίδιο Λαμάρη που τώρα καρατόμησαν. Αν είναι Θεία δίκη η τιμωρία του Λαμάρη ή επιστέγασμα ενός αδίστακτου κόμματος που συμπεριφέρεται άσπλαχνα, εναπόκειται στα στελέχη, τους οπαδούς και σε όσους  ψηφίζουν ΑΚΕΛ να το σκεφτούν και να αποφασίσουν. Μιλάμε για τον κ. Ευαγόρου, μια ευγενική ψυχή, καταρτισμένο και μορφωμένο που επί χρόνια ήταν επικεφαλής του γραφείου Οικονομικών Μελετών. Ούτε σκέφτηκαν την οικογένεια, τους φίλους το περιβάλλον του και τον διέλυσαν …

   

 • Θυμηθήκαμε και τον παμμέγιστο ΝΙΚΟ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ, που ακόμη αναμένει καρτερικά να τον αποκαταστήσουν.  Στο Κοινοβούλιο και εν γένει στην πολιτική ζωή του τόπου ήταν από τους εξέχοντες πολιτικούς και έστω και αν διαφωνούσες θα σε προβλημάτιζε… 

   

 • Επιτέλους αλλάξτε αυτή την αναχρονιστική μέθοδο. Φτάνει να διαλύετε ανθρώπινες υπάρξεις γιατί πιστεύουν στην αριστερά. Ακόμη κυριαρχεί το ΒΑΘΥ ΑΣΠΛΑΧΝΟ , σκληρό, αδιόρατο κατεστημένο στο ΑΚΕΛ; Πότε θα το αλλάξετε; Ποτέ φωνάζουν οι κόκκινοι σύντροφοι πράκτορες της ΞΥΠ.  Καλώς , αλλά μην σας αλλάξουν εσάς οι ψηφοφόροι…

   

 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: * Ψάχνουν για αναχώματα στο ΑΚΕΛ αλλά ούτε προχώματα δεν μπορούν να βρουν. Όσοι τους πλησιάζουν χάνουν πολλά.
   
 • Α, μπα. Έγινε άλλου είδους εφεύρεση.. Τώρα με την ανακύκλωση χρησιμοποιούνται και οι λεμονόκουπες. Και μπορεί να παράγει μέχρι και λίπασμα. Ε, πως θα τραφεί η επιθυμία για την κατάληψη της εξουσίας. Θέλει καλό λίπασμα.
 •  
Home