Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Πλατφορμο-ιός & στην ΕΔΕΚ με Ομήρου - Παπαδάκη

Offsite Team -
01.09.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Πλατφορμο-ιός & στην ΕΔΕΚ με Ομήρου - Παπαδάκη

Thumbnail
Η διακήρυξη 158 προσωπικοτήτων που ζητούν πιο διεκδικητική πολιτική, αποτελεί την απαρχή της προσπάθειας

Γράφει ο Πιστολέρο *

  • Κάπως έτσι αρχίζουν τα συμπτώματα, όταν προσβληθείς από τον εν λόγω ιό.  Μια διακήρυξη για πιο διεκδικητική πολιτική, η διερεύνηση της ανταπόκρισης από το κοινό και ειδικότερα τους ψηφοφόρους του κόμματος σου και μετέπειτα μορφοποίηση της σύναξης των ανθρώπων σε κοινή ομάδα, για περαιτέρω διεκδικήσεις. Αυτός είναι ο επονομαζόμενος πλατφορμοιός που ενέσκηψε στο Κυπριστάν και χτυπάει την πολιτική ζωή του τόπου.
  • Τα συμπτώματα δεν ήταν εμφανή από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, αφού αυτό το διάστημα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην τρομολαγνεία για άλλο ιό, οπόταν δεν δόθηκε και η κατάλληλη προσοχή. Ωστόσο, εμείς λόγω επαγγελματικής διαστροφής, αλλά ελέω και της διοίκησης των μυστικών υπηρεσιών, ονόματι ΞΥΠ, διαγνώσαμε τα συμπτώματα του πλατφομοιού ( τον ανακαλύψαμε στα εργαστήρια της Ξιουράν κατά το Ουχάν)  που χτύπησε και αντιφρονούντες – αποστασιοποιηθέντες και λοιπούς αντιδρούντες ΕΔΕΚ ίτες.
  • Η διακήρυξη 158 προσωπικοτήτων που ζητούν πιο διεκδικητική πολιτική, αποτελεί την απαρχή της προσπάθειας των πρώην ηγετικών στελεχών των πυγμάχων ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΜΗΡΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ να στήσουν πλατφόρμα , η οποία ενδεχομένως να μετεξελιχθεί και σε αντίστοιχη με τους πρώτους διδάξαντες…πρώην ΔΗΚΟικούς.
  • Η προσεκτική ανάγνωση από τις υπηρεσίες της ΞΥΠ ‘όσων υπέγραψαν την διακήρυξη των προσωπικοτήτων διαπίστωσαν ότι το 90 %   είναι ΕΔΕΚίτες και εμφανίζονται και ορισμένοι ανένταχτοι , όπως οι δικηγόροι ΑΝΤΡΕΑΣ και ΣΙΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗ. Ακόμη την διακήρυξη, υπέγραψαν και κάποιοι που ανήκουν σε άλλους χώρους και απλώς τοποθετήθηκαν γιατί τους ζήτησαν φίλοι τους ( κάναμε έρευνα και έχουμε ονόματα- διευθύνσεις) και προφανώς υποστηρίζουν τις εν λόγω απόψεις.
  • Ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία, αρχίζοντας από την δεξαμενή σκέψης ιστορικών στελεχών, που πίνουν καφεδάκι κάθε απόγευμα σε καφετέρια της Λευκωσίας ( Αβρααμίδης- Παπαλοίζου – Μιχαήλ ) μέχρι και στενοί συγγενείς του Ομήρου , αλλά και κολλητοί φίλοι και συνεργάτες του Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη , αποτελείται από ΕΔΕΚίτες, που φαίνεται ότι διαφωνούν με την ηγεσία των πυγμάχων και τον ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ.
  • Οπωσδήποτε να  περιμένουμε στο άμεσο μέλλον και άλλες ενέργειες της εν λόγω πλατφόρμας, με διακηρύξεις και τοποθετήσεις για μείζονα θέματα της επικαιρότητας , αλλά και για εσωκομματικά δρώμενα της ΕΔΕΚ. Τώρα, αν οι πλατφορμιστές, έχουν στόχο να εμπλακούν και στις βουλευτικές εκλογές θα διαφανεί στο προσεχές μέλλον, αφού σε τέτοια περίπτωση έχουν τρεις επιλογές.  Να ταχθούν ενάντια στο κόμμα τους και προφανώς να αποχωρήσουν από τους σοσιαλιστές , όπως έκαναν και οι αντάρτες του ΔΗΚΟ.  Είτε θα στηρίξουν υποψηφίους της ΕΔΕΚ που πιστεύουν ότι θα φέρουν ανατροπή Σιζόπουλου, αλλά με κίνδυνο να γιγαντωθεί ο Πρόεδρος του κόμματος, αφού με ψηλά ποσοστά, δεν μπορείς να τον αμφισβητήσεις. Ενδεχομένως και να στηρίξουν υποψηφίους άλλων κομμάτων.
  •  Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όλα συζητούνται και προσεχώς θα διαφανεί αν ο ιός που ενέσκηψε και στην ΕΔΕΚ, χτυπήσει και κάποιο βουλευτή και πληθύνουν οι ανεξάρτητοι στο Κοινοβούλιο. Ακούστε και το τρελό για το τέλος. Αν βρεθούν στο νοσοκομείο αναφοράς ( στην προκειμένη πολιτικό προσκήνιο) οι προσβληθέντες πλατφορμιστές, αντιφρονούντες  ΔΗΚΟικοί – ΕΔΕΚίτες και συνενώσουν τις δυνάμεις τους μετά τις περιπέτειες τους,  θα αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον η πολιτική ζωή του τόπου.

Υ.Γ. Τώρα εξηγείται και η αντίδραση του μειλίχιου , ήπιου φίλου μας Γιαννάκη Ομήρου στο δημοσίευμα μας, ότι του έγινε πρόταση να ενταχθεί στην πλατφόρμα των πρώην ΔΗΚΟικών. Ετοίμαζε την δική του και νόμιζε ότι θα του χαλούσαμε τα σχέδια. Ίνα επιβεβαιωθεί το ρηθέν προ αιώνων από τον Πιστολέρο, περί του αποδοθέντος προσωνυμίου στον Γιαννάκη μας.  ΤΖΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥ και τα μυαλά στα κάγκελα που λέει και ο αξεπέραστος Τζίμης Πανούσης.

*Πιστολέρο: Μια παραπολιτική στήλη με τον Στέλιο Ξιουρή 

 

Home