Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Πολιτικοί ξυπνήστε & Απελθέτο από εμάς τους λαϊκιστές

Offsite Team -
18.08.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Πολιτικοί ξυπνήστε & Απελθέτο από εμάς τους λαϊκιστές

Thumbnail
Επιδείξτε επιτέλους φιλοπατρία και φιλευσπλαχνία

Γράφει ο Πιστολέρο*

* Τόση πια απόσταση από την κοινωνία; Τόσο μακριά βρίσκονται που δεν αντιλαμβάνονται ότι ο κόσμος καίγεται και αυτοί ακολουθώντας και την πρακτική ενός άλλου οργάνου του σώματος, που οδηγεί στον παράδεισο και ενίοτε στην κόλαση , χτενίζονται και χαριεντίζονται.

* Η κοινωνία βρίσκεται σε απόγνωση και αυτοί τσακώνονται για να καλλιεργήσουν το υπερτροφικό εγώ τους και να προσπαθήσουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τις καταστροφικές τους προσεγγίσεις. Η παραδοχή των λαθών και η προσπάθεια για αναζήτηση λύσεων στα καυτά προβλήματα της κοινωνίας θα έπρεπε να είναι το πρώτιστο τους. Αντί αυτού όμως καθημερινά προσπαθούν να ανακαλύψουν μειονεκτήματα και ατέλειες στο έργο των αντιπάλων και να τα δημοσιοποιήσουν.

* Ε, φτάνει πια ! Επιδείξτε επιτέλους φιλοπατρία και φιλευσπλαχνία και την φαιά ουσία σας και τις όποιες ικανότητες διαθέτετε χρησιμοποιήστε ώστε να δοθούν λύσεις να βγει ο τόπος από τα αδιέξοδα. 

* Τώρα που ανεβαίνουμε το Γολγοθά των παρεπομένων των επιπτώσεων της πανδημίας, σίγουρα θα έρθουμε σε δύσκολες στιγμές και θα επικαλεστούμε , όπως και ο Παντοδύναμος, να μην γευτούμε το πικρό ποτήρι σκληρότερων περικοπών. 

  • Τα «βοηθητικά» μέτρα οξύνουν τις κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες.   Πόσω μάλλον αν συνυπολογίσει κανείς τις υποχωρήσεις που θα κληθούμε να κάνουμε σε τοπικό, εθνικό και διεθνιστικό επίπεδο. 
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Βγήκε από την ναφθαλίνη και μας κάνει και τον θιγμένο. Που θα έπρεπε να ευγνωμονεί όλους τους Κύπριους που τον αξίωσαν να ανελιχθεί σε αξιώματα που σε άλλες χώρες που δεν επικρατεί η μετριότητα και η κομματική δικτατορία, θα κατασσόταν στο ευγενές επάγγελμα του πωλητή λουκουμιών Γεροσκήπου ή πίσσας παφίτικης…

*ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια παραπολιτική στήλη με τον Στέλιο Ξιουρή

Home