Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ:Αγλαντζιά/Ο Φούλης αναμένει Νικόλα-ΟΧΙ σε Σιζό/Κάρογιαν

Offsite Team -
09.07.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ:Αγλαντζιά/Ο Φούλης αναμένει Νικόλα-ΟΧΙ σε Σιζό/Κάρογιαν

Thumbnail
Θεωρεί ότι συνεργασία ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ μπορεί να εκλεγεί Κυβέρνηση

 • Το κατέδειξε ξεκάθαρα πλέον ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ . Θα επιμένει μέχρι τελευταία στιγμή, μέχρις εσχάτων για την συνεργασία με ΔΗΚΟ και τον φίλο του Πρίγκιπα Νικόλαο, ενίοτε και ανεξαρτήτως κόστους. Η θεωρία του Φούλη είναι ξεκάθαρη , πρόδηλη και πανθομολογούμενη. Θεωρεί ότι με συνεργασία ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ μπορεί να εκλεγεί Κυβέρνηση που σε βάθος χρόνου θα αποδώσει τα μέγιστα και θα επιφέρει τομές στην κοινωνία. Κατ’ αρχάς θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, οπόταν θα περνάει τα δικά της νομοθετήματα και μάλλον ο βασιλιάς της Αργάκας και ο Πρίγκιπας θα κυριαρχήσουν στο πολιτικό σκηνικό. Τώρα θα πείτε με ποιον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Ε, καλά, αυτά είναι λεπτομέρειες που ρυθμίζονται σε λίγα λεπτά. Εξάλλου, πενταετίες υπάρχουν αρκετές για να πάρουν όλοι…

   

 • Και ότι ο ΦΟΥΛΗΣ δεν θέλει να έρθει σε αντιπαράθεση με τον κολλητό του φίλο, διαφαίνεται στα μείζονα και όχι στα καθημερινά. Όπως μας πληροφορεί ο γαλάζιος πράκτορας της ΞΥΠ από την Πινδάρου, ο Πρόεδρος του κόμματος επιμένει να έχει ανοικτή την πόρτα στον Νικόλα και είναι σίγουρος ότι θα ανανήψει σύντομα και θα ξεφύγει από τα πλοκάμια και τις συμφωνίες με ΑΚΕΛ. Εξάλλου, το είπε ξεκάθαρα στην συνέντευξη του στον « Φ» , ότι ο  Νικόλας μαζί μου κερδίζει μακριά μου χάνει… Η Παφίτικη υπομονή για την οποία είναι πασίγνωστος διαφάνηκε για μια ακόμη φορά.

   
 • Αναφερόμαστε στα μείζονα θέματα, φυσικά και όχι στις παρωνυχίδες και στα ευτελή . Θέλετε καλύτερο παράδειγμα από την διεκδίκηση της δημαρχίας Αγλαντζιάς; Θα μπορούσε να στηρίξει την Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ή έστω τον ΜΑΡΙΝΟ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ της ΔΗΠΑ. Με αυτό τον τρόπο θα έσπαζε την συνεργασία ΔΗΚΟ- ΑΚΕΛ, δημιουργώντας αμφιβολίες για την επιβίωση της μετέπειτα συνύπαρξης και θα προκαλούσε περαιτέρω ρήγματα στα εσωκομματικά του ΔΗΚΟ και προβλήματα στον Νικόλα.
   
 • Παράλληλα και ενδεχομένως το κυριότερο, θα προσέφερε σημαντική ώθηση σε ΕΔΕΚ – ΔΗΠΑ, που είναι οι κύριοι αντίπαλοι του ΔΗΚΟ στις βουλευτικές εκλογές.  Μην ξεχνάμε ότι ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ  εσχάτως και ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ παλαιόθεν , είναι οι πολιτικοί εχθροί του Νικόλα και θα αναμετρηθούν προσεχώς σκληρά, στον στίβο της μάχης των βουλευτικών εκλογών.  
 • Έριξε στην μάχη λοιπόν ο Φούλης τον νεαρό ΑΝΤΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ότι ήθελε προκύψει. Αν χάσει, πέραν από την σημειολογική ήττα που προκύπτει από την απώλεια του Δημαρχείου Αγλαντζιάς , ε δεν είναι δα και κάτι σοβαρό να μην έχεις δικό του επικεφαλής στους κοντοχωριανούς μου …Αγλαντζιώτες. Εξάλλου, τον Δεκέμβριο του 2021 θα γίνουν δημοτικές εκλογές, ενώ κάποια στιγμή ο Δήμος Αγλαντζιάς θα απορροφηθεί από το μητροπολιτικό σύμπλεγμα Δήμων που θα προκύψει σε ευθύτερο χρόνο. Αν κερδίσει όμως ο Αντρίκος, θα πανηγυρίσει και ο Φούλης για την έμπνευση του…Άσε που ο μικρός θα είναι κερδισμένος. Κάνει τώρα προεκλογικό αγώνα και θα συνεχίζει – στο ενδεχόμενο ήττας- με φόρα, την εκστρατεία του και για τις βουλευτικές εκλογές. Τότε θα είναι και γνωστός…Όλα τα σκέφτεται ο γαλάζιος πράκτορας της ΞΥΠ. 

   

 • Όμως έκανε δώρο στον Νικόλα και δεν πρέπει να το αγνοήσει ο Πρίγκιψ,  γιατί μπορεί το κυβερνών κόμμα να το έχει συντεταγμένο ο Φούλης και χορεύει στους δικούς του ρυθμούς, αφού πλέον το ελέγχει απόλυτα, αλλά μην ξεχνάει και τον Νίκαρο, που το δακτυλίδι θα το βγάλει και θα επιλέξει τον διάδοχο στην βάση δικών του αντιλήψεων και επιθυμιών. 

   

 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τι φωνάζουν με συνθήματα και μπλούζες που έχουν φωτο με τον Φούλη στην μέση και τεράστια κόκκινη γραμμή να τον διαγράφει , ο Χρύσης, ο Άθως , ο Παναγόπουλος , ο Σολωμού; «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες».  Ναι αλλά ο Φούλης και η μπάντα του Δημήτρης, Χάρης , Αννίτα άδουν περιπαθώς το άσμα της λαίδης Άντζι « ποια θυσία έχεις κάμει εσύ για μένα».  

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή 

Home