ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ:Βουλευτής μεσολάβησε για να τα βρουν τσακωμένοι σύζυγοι

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ:Βουλευτής μεσολάβησε για να τα βρουν τσακωμένοι σύζυγοι

Η σύναξη στα πεθερικά και η ψήφος των Κυπραίων
 • Απελπισμένος βουλευτής εν μέσω συζήτησης σημαντικών νομοθετημάτων περιφερόταν στους διαδρόμους του Ναού της Δημοκρατίας και συνομιλούσε μεγαλοφώνως, προσπαθώντας να επεξηγήσει κάτι περί διαδικασιών. Η συνήθης διαστροφική δημοσιογραφική περιέργεια- ενίοτε ενοχλητική και αδιάκριτη το ομολογούμε- μας ώθησε να τον ρωτήσουμε γιατί τόσο εκνευρισμένος. Και δεν χρειάστηκε και πολύ να μας εξομολογηθεί τα βάσανα του.  

   

 • Το μεγαλύτερο μέρος της κοινοβουλευτικής  δράσης του Κυπρίου βουλευτή επικεντρώνεται στο ρουσφέτι, γιατί αυτό θέλουν οι ψηφοφόροι…Βοήθεια όπως την ονομάζουν. Ιδιαίτερα εν όψει βουλευτικών εκλογών οι απαιτήσεις αυξάνονται και το ρουσφέτι εντείνεται και βρίσκεται στο απόγειο του. 

   

 • Εξιστορώντας λοιπόν τον κατάλογο του ρουσφετιού ο βουλευτής αναφέρθηκε σε απαιτήσεις για την ώρα που ανοίγουν τα ΚΕΠ, την πρόσληψη του παιδιού και της νύφης έστω και αν δεν πήγαν να δώσουν εξετάσεις, την εξασφάλιση άδειας οδηγού χωρίς να γνωρίζουν αυτοκίνητο και κορυφαίο την μεσολάβηση για να τα βρουν οι τσακωμένοι σύζυγοι.

   

 • Πήγαινα από το ένα τραπέζι στο σπίτι του ενός συζύγου και μετά σε αντίστοιχη σύναξη στα πεθερικά, εξιστόρησε με γλαφυρότητα. Τελικά έγινε η μεσολάβηση και τα βρήκαν τα παιδιά με την παρέμβαση του βουλευτή.

   

 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μην σοκάρεστε, αυτά δεν γίνονται σε αφρικανικά κράτη. Σ’ αυτό το επονομαζόμενο κράτος όπου οι ευρωττοπουζοκυπραίοι θεωρούν ότι η ψήφος τους είναι αμύθητος θησαυρός και οι πολιτικοί κρατούν τα κλειδιά του παραδείσου…
Home