Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ:Στα ίχνη όσων έκαναν διαρροές σε Αλ Τζαζίρα η Αστυνομία

Offsite Team -
28.08.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ:Στα ίχνη όσων έκαναν διαρροές σε Αλ Τζαζίρα η Αστυνομία

Thumbnail
Η βιομηχανία πολιτογραφήσεων στήθηκε με την ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΝΩΜΗ όλων των κομμάτων

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ*

•    Παραμύθια και υπερβολές ακούσατε πολλά το τελευταίο διάστημα. Εμείς επειδή δεν φοράμε ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ για να βλέπουμε ανάλογα τα γεγονότα, θα σας επισημάνουμε όσα πρέπει να ξέρετε. Το κυριότερο και σας το μεταφέρουμε μετά από σχετική έρευνα της ΞΥΠ, οσονούπω, θα αποκαλυφθούν εκείνοι που διέρρευσαν τα έγγραφα στο Αλ Τζαζίρα. Αν θα συλληφθούν ή καλύπτονται από κάποια ασυλία και θα κρυφθούν( ;;;) δεν το ξέρουμε και θα διαφανεί πολύ σύντομα. Πάντως, οι πληροφορίες μας λένε ότι η Αστυνομία και η ΚΥΠ ( κάτι κάνουν ενίοτε και οι ομόλογοι μας), βρήκαν την άκρη του νήματος και δεν θα αργήσει η στιγμή των αποκαλύψεων. 

•    Όσοι διαβάζετε την γλώσσα του σώματος και ξέρετε να αναγνωρίζεται τι κρύβεται πίσω από τις προτάσεις, θα διαγνώσατε ότι ο Υπουργός Εσωτερικών ΝΙΚΟΣ ΝΟΥΡΗΣ κάτι γνώριζε περί των ερευνών και περιμένει να πάρει την ρεβάνς  από τους κατηγόρους του. Μάλιστα, νεοσύλλεκτος πράκτορας της ΞΥΠ, που μέχρι πρότινος κατείχε υψηλό- υψηλότατο πολιτειακό αξίωμα, μας επισήμανε ότι η διαρροή είναι σίγουρο ότι προήλθε από έγγραφα που κατατέθηκαν στην Βουλή και δόθηκαν στα κόμματα, αφού φαίνονται σφραγίδες και υπογραφές ( προφανώς και όχι από τους υπηρεσιακούς του Κοινοβουλίου) . Προχώρησε δε και ένα βήμα πιο κάτω και μας έριξε την ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ. Ενδεχομένως, να κρύβονται και συναλλαγές με χρήματα στην παρούσα υπόθεση, ανέφερε στην έκθεση του προς τον Διοικητή. 

•    Πάμε παρακάτω. Επειδή ως κράτος δεν έχουμε και πολλές πηγές εσόδων , πέραν από τον τουρισμό, αναπτύσσουμε την μοναδική βιομηχανία που έχουμε κλίση ως λαός. Τις υπηρεσίες, που περιλαμβάνουν όλων των ειδών τις εξυπηρετήσεις. Ανάμεσα σ’ αυτές και οι πολιτογραφήσεις ξένων. Στην βιομηχανία ,εργοδοτούνται άμεσα ή έμμεσα αρκετοί πολίτες, αφού πέραν των δικηγόρων- λογιστών- εργολάβων είναι και όλα τα παρεμφερή επαγγέλματα που απασχολούνται ( ηλεκτρολόγοι-καταστήματα επίπλων- εξοπλισμού κατοικιών και όλα τα συναφή) πέραν φυσικά  από τους φόρους που καρπούται το κράτος.

•      Η εν λόγω βιομηχανία πολιτογραφήσεων στήθηκε με την ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΝΩΜΗ όλων των κομμάτων και με την συμμετοχή και επομένως και το μερίδιο που αναλογεί σε όλους – εκτός φυσικά από κάποια μικρά κόμματα- που δεν τους έχουν ανάγκη οι κροκόδειλοι της πολιτικής. 

•    Επομένως ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ και δικηγόροι, εργολάβοι και άλλοι που συνδέονται με το πρόγραμμα από ΟΛΑ τα ΚΟΜΜΑΤΑ, τα πήραν κανονικά . Από εκεί και πέρα, λόγω και του εύκολου χρήματος, παρεισέφρησαν και μπαγαμπόντικες μέθοδοι και ως συνήθως αφήνονται πληγές με πολιτογράφηση αρκετών που κινούνται στα όρια της παρανομίας. Και καλά όλοι μας, κόμματα και λαός, δεν γνωρίζουμε ότι δεν θα ζητήσουν διαβατήριο, καλόγηροι, Αρχιμανδρίτες και λοιποί Άγιοι, καθότι έχουν άλλες προτεραιότητες; 

•    Όσο για το κανάλι, ανήκει στην κυβέρνηση του Κατάρ, που μετά το φιάσκο με την αλήστου μνήμης πώληση του οικοπέδου έναντι του Χίλτον ( τι ωραίες εποχές ζήσαμε), έγινε ο αιμοδότης και σύμμαχος της Τουρκίας. Εν πάσει περιπτώσει ο καθένας στην δουλειά του . Και οι δημοσιογράφοι βρήκαν στοιχεία και τα αποκάλυψαν. Ποσώς φταίνε και καλά κάνουν να μην ρίχνουν σ’ αυτούς την ευθύνη. 

    Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Εκείνοι που τα διέρρευσαν τα έγγραφα, αν νοιώθουν ότι δεν έκαναν κάτι που έβλαψε την πατρίδα τους, τότε να κοιμούνται ήσυχοι και να πανηγυρίζουν, έχοντας ήσυχοι την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ τους. Αν και όπως ερμηνεύει ο τεράστιος ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ «συνείδηση στον κόσμο έχουν μόνο τ’ ανθρωπάκια»   

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή

Home