Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εγκαινίασε νέο σταθμό η Δράκου -Στα 303.5 εκ.το budjet Αστυνομίας

Offsite Team -
02.02.2023

Εγκαινίασε νέο σταθμό η Δράκου -Στα 303.5 εκ.το budjet Αστυνομίας

Αύξηση 9% σε σχέση με το 2022 - Η αναδιοργάνωση σε πρώτο πλάνο

H αγορά σύγχρονου εξοπλισμού,  η υλοποίηση νέων κτιριακών έργων αλλά και την προώθηση της αναδιοργάνωσης της Αστυνομίας εκτόξευσαν τον προϋπολογισμό της Αστυνομίας στα 303,5 εκ. Ευρώ. Με αυτό τον τρόπο παρατηρείται αύξηση 9% σε σχέση με το 2022.

Η Υπουργός Δημόσιας Τάξης Στέφη Δράκου μιλώντας σε εκδήλωση  για τα εγκαίνια του νέου Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου τόνισε ότι εντός της τελευταίας δεκαετίας έχουν υλοποιηθεί πολλά και σημαντικά έργα της Αστυνομίας σε όλη την Κύπρο. Όπως είπε, «ερχόμαστε κοντά στις τοπικές κοινότητες μέσω των νέων τοπικών σταθμών που αποτελούν το σημείο επαφής επικοινωνίας του πολίτη με την Αστυνομία».

Σύμφωνα με την Υπουργό, «αναγνωρίζουμε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις και δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κάθε πολίτης, αλλά και τις νέες μορφές εγκλήματος που καλείται να αντιμετωπίσει η Αστυνομία μας».

>>>>Διαβάστε επίσης: 7 μήνες φυλάκιση για τον γνωστό Κυριάκο-Εξαπάτησε κόσμο & κοσμάκη<<<<

Η κα Δράκου, τόνισε ότι .«Υπουργείο Δικαιοσύνης και Αστυνομία Κύπρου προχωράμε τάχιστα με την Αναδιοργάνωση του Σώματος, έτσι ώστε η Αστυνομία μας να εκσυγχρονιστεί και να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στα αυξημένα επιχειρησιακά της καθήκοντα. Με βασικό μέλημά μας, να ενισχυθεί ταυτόχρονα και η επικοινωνία μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών»

Στην ομιλία της η κα Υπουργός ότι «η έμπρακτη εκτίμηση της Κυβέρνησης Αναστασιάδη στο έργο που επιτελείτε, στα εγκαίνια του νέου Πυροσβεστικού σταθμού, αντανακλάται και στην πρόσφατη απόφαση που λήφθηκε για την αναβάθμιση των μισθολογικών κλιμάκων Αστυνομίας. Παράλληλα όμως έχουν εγκριθεί και 119 νέες οργανικές θέσεις για την Αστυνομία μας».

Η κα Δράκου τόνισε ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας των νέων προσλήψεων, ο σταθμός Αθηένου θα ενισχυθεί με επιπρόσθετο προσωπικό.

Home