Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Καταγγέλθηκαν 17 άτομα για αδήλωτη εργασία

Offsite Team -
02.12.2022 - 13:44

Καταγγέλθηκαν 17 άτομα για αδήλωτη εργασία

Ψάχνει να αγοράσει 20 περιπολικά η Αστυνομία – Δίνει €1 εκατ.
Συνελήφθησαν και 2 αλλοδαπές γυναίκες για αδικήματα παράνομης παραμονής και παράνομης εργοδότησης

Μεταξύ των ημερομηνιών 24-30/10/2022 διενεργήθηκαν κοινές ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, με στόχο την πάταξη της σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Στις επιχειρήσεις έλαβε μέρος το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων και η Υπηρεσία Επιθεωρήσεων του Υπουργείου Εργασίας. 

Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων, οι οποίες διεξήχθησαν με τη συνεργασία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού (ΟΠΕ, ΤΑΕ, ΥΑΜ), ελέγχθηκαν επτά υποστατικά και εντοπίστηκαν 39 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα πιθανό θύμα εμπορίας σεξουαλικής εκμετάλλευσης, το οποίο μεταφέρθηκε σε καταφύγιο, για τις ενδεδειγμένες διαδικασίες. 

>>> Διαβάστε επίσης: Στις φλόγες αυτοκίνητο – Video από τη στιγμή της φωτιάς <<<

Επίσης, εντοπίστηκαν 17 άτομα,  τα οποία καταγγέλθηκαν για αδήλωτη εργασία και συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές γυναίκες για αδικήματα παράνομης παραμονής και παράνομης εργοδότησης.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων και της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων του Υπουργείου Εργασίας, στις κοινές ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, για την πάταξη της εργασιακής εκμετάλλευσης, ελέγχθηκαν δέκα υποστατικά και εντοπίστηκαν 36 άτομα. 

Από τους σχετικούς ελέγχους συνελήφθησαν πέντε άτομα για αδικήματα παράνομης παραμονής και παράνομης εργασίας. Οι εν λόγω επιχειρήσεις διεξήχθησαν μεταξύ των ημερομηνιών 14-21/09/2022.

Home