Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Λάρνακα: Καταδίωξη αυτοκινήτου μέρα μεσημέρι - Τρεις συλλήψεις

Offsite Team -
07.08.2022

Λάρνακα: Καταδίωξη αυτοκινήτου μέρα μεσημέρι - Τρεις συλλήψεις

Προσέκρουσε σε άλλα δύο οχήματα - Είχαν σιδερογροθιά

Σε καταδίωξη αυτοκινήτου,  γύρω στις 11 το μεσημέρι σήμερα (7/8), προχώρησαν μέλη του ΟΠΕ σε περιοχή της επαρχίας Λάρνακας. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση μέλη του ΟΠΕ έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, να σταματήσει για έλεγχο, αλλά ο οδηγός παρέλειψε και συνέχισε την πορεία του.

Έπειτα ο οδηγός πρώτα εισήλθε στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αγία Νάπα, μετά εξήλθε του αυτοκινητόδρομου και κινήθηκε στην Ορόκλινη, ενώ στη συνέχεια κινήθηκε στην περιοχή Λειβαδιών,συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μόνο ο οδηγός του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένο έξω από κατάστημα αυτοκίνητο, στο οποίο βρισκόταν γυναίκα με το παιδί της.

Η Αστυνομία κατάφερε να ακινητοποιήσει τους δύο άντρες και μία γυναίκα που επέβαιναν στο όχημα και τους υπέβαλαν σε έλεγχο.

Στο όχημα, σημειώνεται ανευρέθηκαν ένας κόπτης και μια σιδερογροθιά, καθώς και χρηματικό ποσό, που φαίνεται κάτοχοι τους να είναι οι δύο ύποπτοι άντρες. Για το χρηματικό ποσό δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις.

Οι δύο ύποπτοι άντρες συνελήφθησαν για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο Αστυν. Σταθ. Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση, ενώ παράλληλα διερευνά και υπόθεση τροχαίων παραβάσεων, καθώς και τροχαίας σύγκρουσης.

Επίσης, αναφέρεται πως η ύποπτη γυναίκα συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που είχε πρόσφατα εκδοθεί, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου σε περιουσία – σε υποστατικό στη Λάρνακα – από όπου κλάπηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου ταμπλέτα, αξίας 400 ευρώ, ιδιοκτησία του ιδιοκτήτη του υποστατικού (Η κλοπή διαπράχθηκε στις 06 Ιουλίου°.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων, Κεντρικού Αστυν. Σταθ. Πόλεως Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Home