Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Λεμεσός: Διέρρηξαν και έκλεψαν από εκκλησία 700 ευρώ

Offsite Team -
31.08.2022 - 08:57

Λεμεσός: Διέρρηξαν και έκλεψαν από εκκλησία 700 ευρώ

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης σχετικά με δύο διαρρήξεις εκκλησιών.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο Τύπου της  ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, τα μεσάνυκτα της Τρίτης μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου κατόπιν πληροφορίας ανέκοψαν αυτοκίνητο στην Κισσόνεργα, το οποίο οδηγείτο από 28χρονο και 34χρονη, για τους οποίους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης σχετικά με διάρρηξη δύο εκκλησιών που διαπράχτηκαν στην Πάφο μεταξύ των ημερομηνιών 20-21 Αυγούστου του 2022 . 

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου από την μία εκκλησία οι φερόμενοι δράστες δεν απέσπασαν οτιδήποτε αλλά από την δεύτερη απέσπασαν χρηματικό ποσό των 700 ευρώ. Σε έλεγχο που διενήργησαν τα μέλη της Αστυνομίας μετά την ανακοπή του οχήματός τους, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και μικρές ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, κάνναβης και μεταμφεταμίνης.  

Διαβάστε επίσης: Φόνος γυναίκας στη Λευκωσία: Ανακρίθηκε ένα πρόσωπο

Περαιτέρω είχαν στην κατοχή τους 25 εργοστασιακές χάρτινες κροτίδες και κάποια άλλα αντικείμενα όπως ένα ρολόι χειρός για τα οποία διερευνάται η προέλευση τους. Στην 34χρονη οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη. Επίσης η 34χρονη οδηγούσε το εν λόγω όχημα χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, με ακυρωμένη εγγραφή του οχήματος.

Ακολούθως τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν βάση των ενταλμάτων σύλληψης που εκκρεμούσαν εναντίον τους για τις διαρρήξεις καθώς και για τα αδικήματα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, της παράνομης κατοχής περιουσίας και της παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

(ΚΥΠΕ)

Home