Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Με ένα σμπάρο ανακάλυψαν 9 διαρρήξεις

Offsite Team -
31.01.2023

Με ένα σμπάρο ανακάλυψαν 9 διαρρήξεις

Σύλληψη άντρα ηλικίας 27 ετών στη Λεμεσό

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 27 ετών, σχετικά με εννέα διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στη Λάρνακα, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας.

Τον 27χρονο ύποπτο, εναντίον του οποίου είχε πρόσφατα εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σε σχέση με έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, εντόπισαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, να κινείται πεζός σε περιοχή της Λάρνακας, λίγο μετά τις 6.30 χθες το απόγευμα. Τα μέλη του ΤΑΕ τον ανέκοψαν και προχώρησαν στη σύλληψη του, δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, ενώ μετά από έρευνα, προχώρησαν στη σύλληψη του και για αυτόφωρα αδικήματα, αφού στην κατοχή του ανευρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και το χρηματικό ποσό των 1,616 ευρώ, για την προέλευση του οποίου ο ίδιος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

>>>>Διαβάστε επίσης: Μαχαιρώματα σε νυχτερινό κέντρο στην Λευκωσία<<<<

Πέραν των έξι υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών για τις οποίες ο 27 χρονος ύποπτος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, από εξετάσεις που έγιναν, οι ανακριτές του ΤΑΕ έχουν εξασφαλίσει στοιχεία εναντίον του υπόπτου, σε σχέση και με άλλες τρεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Οι εννέα συνολικά υποθέσεις αφορούν σε διαρρήξεις και απόπειρες διάρρηξης, που διαπράχθηκαν μεταξύ του περασμένου Οκτωβρίου, 2022 και του Ιανουαρίου, 2023, σε διάφορα υποστατικά στη Λάρνακα, μεταξύ των οποίων σε γραφεία εταιρειών, σε καταστήματα, σε ένα εστιατόριο, καθώς και σε μία κατοικία. Από την κατοικία κλάπηκαν κοσμήματα, αριθμός ρολογιών, και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου ταμπλέτας, ενώ από άλλα υποστατικά κλάπηκαν χρηματικά ποσά. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τις εννέα υποθέσεις.

Home