Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πάφος: Διέρρηξαν οικία και έκλεψαν κοσμήματα €20.000

Offsite Team -
22.09.2022 - 08:06

Πάφος: Διέρρηξαν οικία και έκλεψαν κοσμήματα €20.000

Χειροπέδες σε 35

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 35χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Διαβάστε επίσης: Πάφος: Κατοικία άρπαξε φωτιά από ξεχασμένο αποτσίγαρο

Η υπόθεση αφορούσε διάρρηξη κατοικίας και κλοπής κοσμημάτων αξίας 20 χιλιάδων ευρώ, που διαπράχθηκε στις 17/09/2022 στην επαρχία Πάφου.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ζημιές σε μετασχηματιστή της ΑΗΚ - Χειροπέδες σε 34χρονος

Επίσης συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 34χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και κλοπής.

Η υπόθεση αφορούσε πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και κλοπής χάλκινων καλωδιώσεων από μετασχηματιστή της ΑΗΚ, που διαπράχθηκε στις 13/09/2022 σε περιοχή της Λεμεσού.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λάνιας συνεχίζει τις εξετάσεις.

36χρονος προσπάθησε να κλέψει θερμοσίφωνες

Εξάλλου, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 36χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Οι υποθέσεις αφορούσαν την κλοπή και την απόπειρα κλοπή θερμοσίφωνων, πλαισίου ηλιακού πλαισίου και αντλίας πιέσεως, από διαμερίσματα στην Πάφο, που διαπράχθηκαν μεταξύ 12-16/09/2022 στην επαρχία Πάφου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Home