Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σύνδεσμος Αστυνομίας: Να ενισχυθεί η αξιοπρέπεια του Αστυνομικού

Offsite Team -
06.08.2022 - 12:18

Σύνδεσμος Αστυνομίας: Να ενισχυθεί η αξιοπρέπεια του Αστυνομικού

Η επίθεση εναντίον των Αστυνομικών είναι αδιαμφισβήτητα επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας, υπογραμμίζει ο Σύνδεσμος

O Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου μέσω ανακοίνωσής του, καταδικάζει σφοδρά την ψεσινή απαράδεκτη επίθεση που δέχθηκαν Αστυνομικοί του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους.  Ακόμα μια περίπτωση που αποδεικνύει την  επικινδυνότητα του λειτουργήματος του Αστυνομικού, ο οποίος καλείται ανά πάσα στιγμή να  πατάξει το έγκλημα προς όφελος του κοινού καλού, θέτοντας σε άμεσο και σοβαρό κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

«Η επίθεση εναντίον των Αστυνομικών είναι αδιαμφισβήτητα επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας. Επομένως, ως Σ.Α.Κ αναμένουμε την άμεση και παραδειγματική τιμωρία καθώς η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να ενισχύουν το κύρος και την αξιοπρέπεια του Αστυνομικού, όπως είθισται σε όλες τις ευνομούμενες και δημοκρατικές χώρες».

Καταληκτικά ο Σύνδεσμος υπογραμμίζει πως «παραμένουμε στο πλευρό των δυο συναδέλφων, τους ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση για επιστροφή στις οικογένειες και στα καθήκοντά τους».

Home