Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έστειλαν μηνύματα για λαμπρατζιές γράφοντας συνθήματα στο Δημαρχείο Κ. Πολεμιδιών

Offsite Team -
13.03.2023

Έστειλαν μηνύματα για λαμπρατζιές γράφοντας συνθήματα στο Δημαρχείο Κ. Πολεμιδιών

Φωτογραφίες: «Στην λαμπρατζιά κουμάντο μόνο εμείς» - « Θα είστε μαζί μας ή απέναντι μας»

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προχώρησε ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών, μετά από συνθήματα που γράφτηκαν με μπογιά στο Δημαρχείο, από νεαρά πρόσωπα, για το θέμα της λαμπρατζιάς, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Νίκος Αναστασίου.

Συνθήματα που ανέγραφαν «Στην λαμπρατζιά κουμάντο μόνο εμείς» και «Ή θα είστε μαζί μας ή απέναντι μας», εντοπίστηκαν το πρωί και σύμφωνα με τον κ. Αναστασίου πρέπει να αναγράφηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με αφορμή σημερινή σύσκεψη στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή της Αστυνομίας και των εκκλησιαστικών επιτροπών, για το θέμα των λαμπρατζιών που προετοιμάζονται για το Πάσχα.

1

Μέλημα μας, είπε ο Δήμαρχος, είναι να μην κινδυνεύσει κανένας, είτε από τις λαμπρατζιές, είτε από τις κροτίδες και θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα επιστρέψουν από τις εκκλησίες, στα σπίτια τους, υγιείς και αρτιμελείς.

«Νεαροί φαίνεται ότι ενημερώθηκαν για τη σημερινή σύσκεψη και ήθελαν να μας προειδοποιήσουν, αναγράφοντας συνθήματα στο δημοτικό μέγαρο», είπε και πρόσθεσε πως «είναι ένα σοβαρό θέμα νεανικής παραβατικότητας που πρέπει να το δούμε».

1

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και αναμένεται να γίνουν εξετάσεις, μεταξύ αυτών και σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες, κατέληξε στη δήλωση του ο Νίκος Αναστασίου.

ΚΥΠΕ

Home