Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπό κράτηση μέχρι αύριο οι πέντε ύποπτοι για φερόμενο βιασμό τουρίστριας

Offsite Team -
19.09.2023

Υπό κράτηση μέχρι αύριο οι πέντε ύποπτοι για φερόμενο βιασμό τουρίστριας

Μέχρι την έναρξη της δίκης τους, που ορίστηκε στις 5 Οκτωβρίου.

Υπό κράτηση μέχρι αύριο Τετάρτη, θα παραμείνουν οι πέντε ύποπτοι για διερευνώμενη υπόθεση φερόμενου βιασμού τουρίστριας που διαπράχθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου θα εξέδιδε σήμερα την απόφαση του κατά πόσον τα πέντε άτομα, ηλικίας 20 και 19 ετών, θα παρέμεναν υπό κράτηση, μετά από αίτημα του δημόσιου κατήγορου, μέχρι την έναρξη της δίκης τους, που ορίστηκε για τις 5 Οκτωβρίου.

Ωστόσο το Δικαστήριο δεν εξέδωσε σήμερα απόφαση και διέταξε όπως οι ύποπτοι παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι αύριο, προκειμένου να αποφασίσει.  

Χθες Δευτέρα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου παρέπεμψε τους πέντε αλλοδαπούς υπόπτους σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 5 Οκτωβρίου.

Τα πέντε άτομα αντιμετωπίζουν αδικήματα που αφορούν βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση δια διείσδυσης, συνουσία δια της βίας, εξαναγκασμό σε διάπραξη συνουσίας ή άλλων πράξεων σεξουαλικού χαρακτήρα, άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας, σεξουαλική παρενόχληση και απαγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι η τουρίστρια, ηλικίας 20 ετών, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού από αριθμό ατόμων, σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα.

Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον πέντε ατόμων, δύο ηλικίας 20 ετών και τριών ηλικίας 19 χρόνων, τα οποία και συνελήφθησαν.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΚΥΠΕ

 

0
Home