Το 50% για στάδια θα επανεκτιμηθεί αρχές Οκτωβρίου

Το 50% για στάδια θα επανεκτιμηθεί αρχές Οκτωβρίου

Η απόφαση θα ληφθεί ανάλογα και με την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου

Ενημέρωση από την ΚΟΠ για την συνάντηση του Προέδρου, Γιώργου Κούμα με τον Υπουργό Υγείας. Η αύξηση των φιλάθλων στα στάδια από το 33% στο 50% θα επανεκτιμηθεί στις αρχές του Οκτώβρη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Αντιπροσωπεία της ΚΟΠ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιώργο Κούμα είχε το μεσημέρι συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, στην παρουσία του Αν. Προϊστάμενου Υγειονομικών Υπηρεσιών Ηρόδοτου Ηροδότου.

Παρόντες στη συνάντηση εκ μέρους της ΚΟΠ ήταν επίσης ο  Τεχνικός Διευθυντής Σάββας Κωνσταντίνου και ο Επικεφαλής της Ιατρικής Συμβουλευτικής ομάδας της ΚΟΠ Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό πρωτόκολλο, σε συνάρτηση με τα ισχύοντα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για την στάση του Υπουργού Υγείας σε σχέση με το υπό συζήτηση θέμα της κάλυψης του κόστους της διενέργειας τεστ COVID-19 από τους ποδοσφαιριστές και της ποδοσφαιρίστριες όλων των κατηγοριών, όλων των ηλικιών, πλην της Α' Κατηγορίας.

Ο Υπουργός Υγείας ανέλαβε να ετοιμάσει συγκεκριμένη  πρόταση η οποία θα τεθεί προς έγκριση στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Η αύξηση της προσέλευσης φιλάθλων στα Στάδια από 33% που ισχύει σήμερα, στο 50%, θα επανεκτιμηθεί αρχές Οκτωβρίου και η απόφαση θα ληφθεί ανάλογα και με την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου.

Home