Δήλωση για Μιγκελίτο και Ανόρθωση

Δήλωση για Μιγκελίτο και Ανόρθωση

Τοποθετήσεις για Κονέ και άλλους

Ο Μάριος Ποχουζούρης μίλησε για τέσσερις παίκτες που εκπροσωπεί (Μιγκελίτο, Κονέ, Κυριακίδη, Καλογήρου) στην εκπομπή «Derby» του ΠΟΛΙΤΗΣ 107.6 με τον Πανίκο Χατζηλιασή.

Ανάμεσα σε άλλα ο Κύπριος ατζέντης είπε:

Για τον κίπερ της Ομόνοιας Χαράλαμπο Κυριακίδη: «Νομίζω πως συνεχίζει στην Ομόνοια και ελπίζουμε ότι σιγά-σιγά θα έχει περισσότερο ενεργό ρόλο. Δουλεύει πάρα πολύ».

Για τον Κονέ: «Είδαμε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αρκετά προσόντα. Κατά τη δική μου άποψη μπορεί να παίξει σε μεγαλύτερες ομάδες στην Κύπρο, όμως κάτι επίσημο μέχρι τώρα που μιλάμε δεν υπάρχει».

Για τον υπάρχει πρόταση από την Πάφο FC κοντά στις 100 χιλιάδες ευρώ: «Από Κύπρο δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Ξέρω ότι υπήρχε μία από το εξωτερικό, ακόμη όμως δεν μπήκαν σε συζητήσεις. Από Κύπρο ούτε από Απόλλωνα, ούτε από Πάφο».

Για το αν ο Μιγκελίτο ενδιαφέρει την Ανόρθωση: «Δεν θέλω να θίξω κάποιο σάιτ, αλλά έχουν γράψει ότι έχει μιλήσει η Ανόρθωση με τους εκπροσώπους του παίκτη και θα πληρωθεί η ρήτρα. Αυτά είναι τελείως λάθος. Καταρχήν δεν υπάρχει καμία ρήτρα και ούτε κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου για το θέμα του Μιγκελίτο».

Για τον Μάριο Καλογήρου: «Ανήκει στο ΑΠΟΕΛ. Περιμένει την ευκαιρία του. Θα πάρει στρατό τώρα. Είναι και διεθνής. Έχει αρκετό ταλέντο».

***Πρόσθεσε επίσης ότι ο Κονέ έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του με τον Εθνικό, ενώ για τον Μιγκελίτο υπάρχει ένας όρος στο συμβόλαιό του με την ομάδα της Άχνας, που μπορεί να πάει σε πιο μεγάλη ομάδα χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

 

Πηγή: kerkida.net

Home