Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επίσημο για Σωφρόνη και ΑΠΟΕΛ!

Offsite Team -
29.04.2022 - 13:31

Επίσημο για Σωφρόνη και ΑΠΟΕΛ!

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η ανανέωση ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Σωφρόνη Αυγουστή

Οι "γαλαζοκίτρινοι" ανακοίνωσαν την συμφωνία...

Η ανακοίνωση:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον προπονητή μας, Σωφρόνη Αυγουστή, για ακόμα ένα χρόνο.

Ευχόμαστε στον προπονητή, να συνεχίσει την καλή δουλειά και να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ, σε τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες".

Δήλωση Σωφρόνη Αυγουστή

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου και προς τη δουλειά που κάνουμε στον «Αρχάγγελο», τόσο εγώ όσο και τα μέλη του προπονητικού μου επιτελείου. Είναι μια προσπάθεια που εκφράζεται μέσα από την απόδοση και τα αποτελέσματα των ποδοσφαιριστών μας, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές στον αγωνιστικό χώρο. Για να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα η ανανέωση της συνεργασίας μας, πρέπει να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει όλοι στην ομάδα, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά. Και αυτή τη στιγμή προσηλωνόμαστε μόνο στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ και την κατάκτηση των 3 βαθμών.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Η υποστήριξη που μας έδωσε από την πρώτη στιγμή και που σε κάθε αγώνα μεγαλώνει, κάνει την τεράστια διαφορά. Εύχομαι να πανηγυρίσουμε μαζί, πολλές επιτυχίες, αντάξιες του ονόματος του ΑΠΟΕΛ. Σας περιμένω στο γήπεδο, την Κυριακή.

τ4βωγγ

ηυ6ηυ65τ

kerkıda.net

Home