Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η αποτυχία... τριετίας και το ΜΕΓΑΛΟ στοίχημα

Offsite Team -
30.05.2020 - 15:13

Η αποτυχία... τριετίας και το ΜΕΓΑΛΟ στοίχημα

Thumbnail
Το ξεκαθάρισμα με τους γκολκίπερ, ο Ακιντόλα, ο σέντερ φορ. Το τελευταίο, είναι ίσως και το πιο σημαντικό!

Μετά την διατήρηση της αμυντικής γραμμής με συνοπτικές διαδικασίες, λιγοστές είναι οι κινήσεις που είναι αναγκασμένη να κάνει η Ομόνοια.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για Ios <<<  

Το ξεκαθάρισμα με τους γκολκίπερ, ο Ακιντόλα, ο σέντερ φορ. Το τελευταίο, είναι ίσως και το πιο σημαντικό!

Την σεζόν 2016-17 αποκτήθηκε ο Ματ Ντάρμπισαϊρ και από την επόμενη μέχρι και σήμερα, για τρεις έως τώρα καλοκαιρινές μεταγραφικές σεζόν αναζητείται ο ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να τον πλαισιώσει. Είτε να παίζουν μαζί, είτε να τον ξεκουράζει χωρίς να μειώνεται η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, είτε ακόμα και να τον εκτοπίσει από το αρχικό σχήμα.

Σε αυτό το διάστημα αποκτήθηκαν οι: Λεάντρο Γκονζάλεζ, Ράφα Λόπες, Τζόνοθαν Μπεντέκε, Θεόφιλους Σόλομον, Χουάν Αλμπίν, Νταβίντ Ραμίρεζ, Τζόρνταν Γκρίνιτζ και Μίκου.

Από αυτούς μόνοι οι Λόπες (7 γκολ) και Ραμίρεζ (8 γκολ) είχαν... υποφερτό απολογισμό γκολ. Ωστόσο κανείς εκ των δύο δεν έδειξε ότι μπορούσε να σταθεί ως ο βασικός επιθετικός σε μια πρωταγωνιστική Ομόνοια.

Ο Ματ έκλεισε τα 34 και οδεύει στα 35, γι' αυτό και το μεγάλο... στοίχημα για τον Λάρκου, τον Μπέργκ και τους υπολοίπους που ασχολούνται με το κομμάτι του προγραμματισμού θα είναι να αποκτηθεί ένας επιθετικός που θα μπορεί όχι μόνο να ξεκουράζει τον Άγγλο, αλλά να τον... εκτοπίζει και στον πάγκο. Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Ντάρμπισαϊρ θα μπορέσει να διατηρηθεί φρέσκος μέχρι το φινάλε της σεζόν, κάτι που θα είναι προς όφελος των "πρασίνων".

kerkida.net

Home