ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ/Να τελειώσει με ξεκάθαρο τρόπο το πρωτάθλημα

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ/Να τελειώσει με ξεκάθαρο τρόπο το πρωτάθλημα

Όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού:

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας και ήταν ξεκάθαρος ως προς τις θέσεις που κατέθεσε.

Μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε πως «εάν συμφωνήσουμε σε διακοπή δεν θα υπάρχουν παύλες. Θα έχουμε ξεκάθαρα πρώτο και δεύτερο. Ούτε παύλες ούτε τίποτα άλλο». Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ακόμα σημείωσε πως όποια απόφαση ληφθεί θα πρέπει να γίνει αυτό στον σωστό χρόνο (δηλαδή με την αξιολόγηση της κατάστασης) και για το συμφέρον όλων.

Ειδικότερα τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού:

Ζητώ να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Αυτό επιτάσσουν οι καιροί και να εξαντλήσουμε τα περιθώρια βλέποντας ανάλογα πως εξελίσσεται ο ιός. Ο Ολυμπιακός δεν θα βάλει το ατομικό συμφέρον του αλλά ποιο το καλύτερο για όλες τις ομάδες. Ακόμα και αν χάσει κάτι ο Ολυμπιακός για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλο το ποδόσφαιρο. Αλλά η οποία λύση πρέπει να είναι καθαρή. Να έχουμε ανάδειξη πρωταθλητή: ποιος να είναι πρωτος, δεύτερος, τρίτος τεταρτος ακόμα και τελευταιος κ.λ.π.. Να τελειώσει με ξεκάθαρο τρόπο το πρωτάθλημα για να μπορεί να ξεκινήσει με ξεκάθαρο τρόπο. Ούτε παύλες ούτε τελείες και ούτε άνω τέλειες. Συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει working group για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαιρου, το οποίο να προτείνει βιώσιμες λύσεις.

kerkida.net

Home