Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Παρουσίαση Κονναφή - "Στόχος πάντα ψηλά" (vid)

Offsite Team -
01.03.2019 - 13:51

Παρουσίαση Κονναφή - "Στόχος πάντα ψηλά" (vid)

Thumbnail
Παρουσίαση του Πέτρου Κονναφή ως του νέου Διευθυντή Ποδοσφαίρου του Απόλλωνα

Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη του Απόλλωνα για την παρουσίαση του Πέτρου Κονναφή ως του νέου Διευθυντή Ποδοσφαίρου. Το www.kerkida.net ήταν στο Κολόσσι. Διαβάστε όσα ειπώθηκαν και δείτε τα βίντεο με την παρουσίαση… 

Νίκος Κίρζης: “Ένα ποσοστό των επιτυχιών μας ανήκει στον Πέτρο ο οποίος στελέχωσε την ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Γνωρίζει καλά τα πλαίσια που δουλεύει η ομάδα. Ξέρει όλους τους παίκτες. Έχει άριστη σχέση με τον προπονητή μας. Θα κάνουν ένα εξαιρετικό δίδυμο”

“Πιστεύουμε ότι η παρουσία του Πέτρου στο Κολόσσι θα βοηθήσει”  

Κονναφής: “Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνει ο Απόλλωνα. Ο στόχος είναι να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Πιστεύω ότι με τον προπονητή, την διοίκηση και τον κόσμο θα τα καταφέρουμε. Θα δουλέψουμε σκληρά” 

1

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για το αν σταματά να είναι ατζέντης ο Κονναφής… “Η εταιρεία κλείνει και σταματώ να ασχολούμαι με οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή”

“Στον Απόλλωνα θα έρθουν παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Δεν θα κάνουμε μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής” 

Για την θέση του αριστερού μπακ: “Η γραμμή μας είναι να μην γίνονται μαζεμένες μεταγραφές. Προσπαθούμε να βλέπουμε τις αταλίες. Καταλάβαμε από νωρίς ότι αποτύχαμε στον αριστερό μπακ. Είναι δύσκολο να βρεις παίκτη σε δέκα μέρες. Θα έρθει παίκτης για να κάνει την διαφορά” 

Home