(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) Κονέ με 150 χιλιάδες τον χειμώνα

(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) Κονέ με 150 χιλιάδες τον χειμώνα

... ακριβότερος το καλοκαίρι!

Η κυριακάτικη εμφάνιση του Ιμπραχίμ Κονέ κόντρα στην Ανόρθωση έβαλε για τα καλά το όνομα του Αφρικανού εξτρέμ στις λίστες των ενδιαφερόμενων.

Ο Κονέ από την αρχή του πρωταθλήματος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία ως ακραίος επιθετικός και "γυάλισε" σε ορισμένες ομάδες που ίσως ψάξουν την περίπτωση του, το προσεχές καλοκαίρι.

Ψάξαμε τι ισχύει με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και σας δίνουμε λεπτομέρειες...

Ο Κονέ το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στον Εθνικό διετές συμβόλαιο, με την προσφυγική ομάδα να πιστεύει πολύ στη προοπτική του ταχύτατου εξτρέμ. Μάλιστα προνόησε και τοποθέτησε και σχετική ρήτρα στο συμβόλαιο που κρίνεται αρκετά ικανοποιητική σε περίπτωση που καλυφτεί από οποιανδήποτε ομάδα.

Αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι το ποσό της ρήτρας. Σύμφωνα με τη πληροφόρηση που κατέχει η ιστοσελίδα μας είναι πως ο Κονέ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 είχε ρήτρα μόλις 150 χιλιάδες και θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να τον αποκτήσει. Πλέον αυτό δεν ισχύει αφού η ρήτρα έχει διαφοροποιηθεί προς τα πάνω... και ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να πληρώσει ένα μεγαλύτερο ποσό.

kerkida.net 

Home